5/6/11

Segmen BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011.

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Untuk kedua kalinya, saya telah mengejoinkan diri dalam segmen Ben Ashaari. 1st segmen adalah segmen menjadi kanak2 semula walaupun telah berumur tua. Dan segmen kedua adalah ini .....


Abang Ben sedang menggegar 1000 blog untuk may. Nak join ?? Sila klik banner di atas. Syarat sangat mudah, letak banner beserta tajuk entry BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011 dan link kan URL di blog Abang Ben.

Done !!

Nota kaki :
>> Sesi mengeratkan silaturrahim bersama blogger2 lain. ;)



ENJOY READING MY STORY !! :)

9 typewriter yang prihatin:

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- jom layan hindustan....
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ros Anisza said...

salam perkenalan...mari kita gegar!!!!

Saya Cha Si Budak Emcem said...

salam perkenalan ya semua...mari kita buat gegar blog ;)

Ly_Tulip said...

MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

Kalo free meh la jengok.. :)

*Peace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Abg Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Abg Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

Qaseh Ziera said...

salam perkenalan....gegar may 2011....http://qaseh-ziera.blogspot.com

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!