5/6/11

Ice Room bersama gadis - gadis

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Macam bernafas dalam lumpur lak lately neyh. Cik perot, cik perot...nanti saya bawak g sepital eh, neyh minggu final taw. Jangan lar buek hal. Wuwuwuw ~ Okeh, berbalik pada tujuan asal. Eceh, macam tue pulak gayanya kan ?? Hehehe... Hari neyh meluangkan masa lagi bersama gadis - gadis sementelah masing2 ade dekat BMI lagi. Tinggal lagi seminggu, deowang nak abehkan sesi pembelajaran di sni, then pas tue masing2 p INTRA dekat Setiawangsa n Selayang. Huk3... Memang lar dekat jer, tapi masa ta dapat lar nak dihabiskan seperti dulu. Kan kan kan ?? Macam aku pernah cakap, everything will changed afta dis. So, dengan sedikit masa senggang yang ade dengan Lye n Shayra ade lagi report yang tak disiapkan, nak p karOk tak jadi, so kami decide untuk makan besau lar ary neyh.

Ekceli niat ke Ice Room neyh da lame da lar disuarakan oleh cik Mulat. Tapi asyik ajer terbantut. Ta taw lar kan sebab ape ?? So, mase tunggu Lat abeh gunting rambut tue, saje2 la ajak Chaer ngan Lye p Ice Room dan persetujuan pown telah dilakukan... Hahaha... Seronok weyh, sebab kiteowang tak pernah p ctuh, punye nak jimat, beli 2 eskrem, makan untuk 5 orang. Bahahaha...Punye lar Jim Alif Kaf Wau Nun okeh.








Secara keseluruhannya, not bad lar eskrem dekat cneyh. Sedap... sebab ade jenis buah - buahan kan ? Tak muak sangat. Kalau macam dekat baskin robbin tue banyak yang berunsurkan cekelat, vanilla bagai. Harga pown okeh lar, mangkuk besar kowt, kalau beli sowang 1 confirm senak pewot jugak nak menghabiskan. Sib bek lar, beli 2 kongsi 5 orang. Hahaha... punye persahabatan kan ??

Nota kaki :
>> 3 sem selepas neyh pasti muram di BMI. Haish.....



ENJOY READING MY STORY !! :)

2 typewriter yang prihatin:

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Saya Cha Si Budak Emcem said...

:) time kasih nad

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!