5/8/11

Maharaja Lawak Minggu ke 6

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Minggu ke 6 sudah pown berlalu. Aku tak tengok fully episode sebab last week and this week memang betul2 sibuk dengan final exam. Agak kepenatan & keletihan gamaknya, mengejar paper yang masih tak abis2. So, tengok Maharaja Lawak dekat You Tube jer lar. Secara keseluruhannya, tetap hebat seperti minggu2 yang lain. Minggu neyh ta de penyingkiran rasenya. Selamat lagi lar, si " i`m sory " tue. (T_T), sigh ~ Cume agak kecewa sedikit dengan JOZAN sebab tak konsisten. This week macam bosan ckit lar lawak JOZAN. Nape ae ?? Huhuhu... Okeh2, ini 3 peserta pilihan minggu lepas...

Kreatif okeh !!
Imaginasi yang sangat2 lar tinggi !!
" Ape pown tak boleh .. " Hahahahaha...

Lame2 leh jatuh cinta kat Jeff neyh..(T_T)

No word for Nabil 
selain
Bagus 
Bagus
&
Bijaksana ;)

Nota kaki :
>> Tengok maharaja lawak neyh berjuta kali pown aku tak pernah bosan tahu tak ?? Gelak adelah terapi terhebat untuk mengelakkan kewalangan di hati. Chewwwah... Wewit !!
>> Kesian kawan2 aku, memang muntah lar tengok menatang neyh sebab setiap hari, aku akan bukak ulangan sebanyak 10 kali. Hahahahaha...



ENJOY READING MY STORY !! :)

2 typewriter yang prihatin:

GamUHU said...

terbaik la geng2 nih.:)

http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/05/tahniah.html

Saya Cha Si Budak Emcem said...

haha...kan ?? sangat2...boleh pecah pewot tengok

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!