5/22/11

Day 7 - 10 important people

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Ahah...sudah hari ke 10. Running away...pat2 sile update sepantas kilat dan seguruh dentuman di langit. Pale hotak ko, dush2...ape pown ta boleh...huh... Saya ta leyh tdo, jadik...Harus saya publishkan seawal mungkin... Dah masuk hari lain kan ?? Hahahaha...

Day 7 - 10 important people.

1. Mak & abah : Tanpa mereka, tak de lar si kudut yang menaip setiap hari, mengarut tak tentu hala neyh.

2. Abang & Kakak : Tanpa mereka, musnah lar kehidupan si bechok ini tanpa anak2 sedara yang comel.

3. Yaya, Eicha & Fiqah : Tanpa mereka, tak merasa lar aku menjadi seorang ibu. Walaupun hanya sebagai ibu tumpangan.

4. Dea : Tanpa dea, mungkin kehidupan tiada hala tuju... Seorang sahabat yang sangat2 tak jemu guide ape yang betul & tak betul dalam hidup. Juga sebagai musuh ketat, kawan bertekak, bertepuk, bergaduh. Mungkin murung hidup tanpa dea.

5. Adik2 : Adik2 di BMI. No need to mention their names.Tanpa mereka, sunyi lar kehidupan saya di universiti.

6. Keluarga angkat : Terima kasih sebab sudi menerima si kudut keding neyh sebagai anak dan orang baru dalam keluarga itu. terima kasih sebab layan saya macam darah daging sendiri. Sangat2 terima kasih. 

7. Cikgu : Tanpa cikgu, tak de lar saya pandai menulis, membaca, mengira & macam 2 lagi. ( Ini termasuk lar pensyarah semua ya )

8. Keluarga : Tanpa keluarga yang besar, yang gela2, yang masuk dengan kepala. Sepupu sepapat kupu2 rapat2, yang sangat2 macam adik beradik sendiri, saya rase kehidupan saya 100% di dunia ini mungkin tiada makna.

9. Stalker : Tanpa kamo penyebar fitnah, tidak lar saya belajar makna kehidupan. Saya tak pernah menyesal mengenali kamu semua.

10. Kawan2 : Kawan2 dari zaman baby dulu sampai lar sekarang & mungkin akan datang. Tanpa mereka, kehidupan saya di alam persekolahan sehinggalah pembelajaran. Mungkin sunyi & jadik katak bawah tempurung.

Nota kaki :
>> Dan yang utama adalah ALLAH S.W.T. Untuk mereka, terima kasih ya atas segalanya. Walau berjasa kecik atau besar, terima kasih..



ENJOY READING MY STORY !! :)

2 typewriter yang prihatin:

Shayraa said...

aku suka part stalker tu. sumpah suka. terima kasih, saya syg kamu jugak. eh tetiba. :)

Saya Cha Si Budak Emcem said...

hahahahak...aku tak tahu nak tulis sape da kowt...biase lar...idup aku kan ramai stalker...harus kene tulis...

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!