5/19/11

Day 3 - 10 things you hate

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Suda sampai hari ke tiga kan ?? Sebenarnya langsung zero mood untuk buat menatang neyh. Tapi taw nape, rase macam nak update jugak kan. Yer lar, kang shayra rendu. Eh...tak...kang ade orang rindu. Hahahaha...

Day 3 - 10 things you hate.

a) Stalker dan seangkatan dengannya. Memang macam harom nak kena tembak lelaju.

b) Katak. Omaigot, sory... Ko boleh bagi aku tengok ulau ( ular ker ape ker binatang eksotik laen ) TAPI tolong ae, ko jangan bagi aku katak. Seriyes aku cakap, sampai sudah lar ko bukan kawan aku.

c) Bajet bagus. Phewwww...aku cukup lar sangat benci benda2 macam neyh. Lu tunjuk bagus, lu kene bagus bai. Lu jangan tunjuk bagus, tapi lu perangai macam hamlau. Lagi2, bile lu cakap gebang, lu baik lar macam malaikat tapi perangai lu, serupe macam dajal.Sory, wa memang mencik.

d) Gangster jalanan. Wah2...ini memang super mencik... Bawak keta laju boleh bro, tapi jangan bahayakan nyawa awek2 macam wa. Tak kire lar kan, pompuan ke lelaki bawak keta, tapi tolong ler, jangan lar bahayakan nyawa & biadap dengan orang lain atas jalan. Itu lebuh raya bukan lu punye, tapi MALAYSIA punye.

e) Tunggu orang berjam2. Dan paling pantang bagi aku, ko tunggu orang tak leh kan ? Tapi orang tunggu ko, boleh...Pas tue marah2, moody dengan orang. 

f) Janji tapi tak ditepati. Perggggggghhhh... bro, lu ta taw ke peribahasa manusia berpegang pada janji. Lembu pegang pada tali. Eh....yer ker ? yer lar peribahasa tue lar. Kalau janji tue tak penting kenapa orang melayu buat peribahasa kan ?? Fikir lar kan.

g) Selfish. Hahahahak....lu boleh pegi mati bro. Seriyes wa cakap.

h) Back stabber. Wah2....kawan kan ?? depan wa pijak semut tak mati, gela la kate sayang aku bagai. Tapi belakang aku, nak bunuh aku tue. Okeh, fine !!

i) Makanan nampak sedap tapi rasa hancur. Huhuhuhu... Okeh, ini memang masuk dalam list okeh. Bahahaha...

j) Game lambat loading sebab internet connection corrupt. Bahahahahaha... In list. Seriyes aku cakap, benda macam neyh boleh buat aku moody satu hari. Benda neyh boleh buat aku tensyen satu hari.

k) Kite cakap baik, orang balas tengking2. Tak pown, kite tarak hal. Bikin hal kite, jap g owang nak cakap ngan kite, tengking2. Perghhhhh...memang boleh bawak bertumbuk. Ko apehal ??

Done !! Hooooyeeeahhh !!

Nota kaki:
>> Mood mase buat menatang neyh memang tak de. Kebetulan pulak cakap pasal hate2 neyh kan ?? So, memang bahasa agak kasar dabel2...



ENJOY READING MY STORY !! :)

1 typewriter yang prihatin:

Shayraa said...

hokeh gua sentapppppp. kenapa nama gua tersenarai sebagai org yang merinduimu? haha!

beb gua x penah niat nak bunuh lu sbb kalau gua marah @ geram, kan gua selalu pukul bontot lu kuat2, takpun gua tepuk badan lu. kihkih...

marah benar nampaknya. maap maap maap!

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!