4/1/10

| tag lagi gamaknye |

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Huhuhu..aku ta taw ape yang aku nak kongsi dengan kowang...ade cite...tapi ntah...macam malas nak menaip pepanjang buta...cume yang aku se zero...haish penat lar, kalau cite sal aty & perasaan neyh...ta taw ape musim sekarang, bukak blog2 peberet aku, sumenye berunsurkan kesadisan aty yang amat sangat...huhuhu...nape yer ?? bak kate sya, sekarang neyh musim owang putus cinta ker ?? ntah lar...kebetulan kowt...so, daripada nak mengelakkan cite2 sedeyh + sadis, meh join aku wat tag dari cik donat mica kite neyh...

a) apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda ?
~ haish nak buat ape lae...bab aku da masOk spital bab kene tikam ngan dea...lalalala ~

b) 6 orang di hati anda ?
~ YANG MAHA ESA ~
~ family ~
~ adik2 ~
~ some1 deep inside my heart ~
~ nO one ~

c) anda rasa anda comel ?
~ hahakz...soklan jenis apakah ?? sebagai sowg manusia yang kengkadang mempunyai tahap keperasanan yang sangat tinggi seperti kotak dipole kat tiang telepon tue... DENGAN BANGGANYA saya katekn diri saya cOmel...buktinya.....

ngee...cuhmel ta mata saya * saya sedang perasan.hahakz...lantak aku lar, blog aku =p...sape ta suke...blah...weiiiyhuuu *

d) single or taken ?
~ confusing...no answer...sumtimes some1 make me single...sumtimes some1 make me double... * cume belOm dOuble cheeseburger jer * ...haish...jangan mengarut cha ^sigh^ ~

e) blog yang anda suka ?

~ sume dalam list blog yang aku follow...kalau aku ta follow, tue maknanye aku ta suke...hah =) ~

f) adakah bilik anda kemas setiap hari ?

~ sila tanyakan soklan ituh pada incik gumuxs yang cuhmel dibilik ineyh ~

g) lagu terakhir yang anda dengar ?

~ Drama King * MUH wif Black * ~

h) last text message anda ?
~ insan dibilik ineyh juga merangkap umate yang suke cari gadO, taking care aku n yang terpeleot depan pak guard semalam...muahahaha ~

i) last phone call ?

~ juga daripada dea ~

j) hari terakhir anda menangis ?

~ 3.00 pm semalam, ujan...reply mesej sya dalam fb...cite ngan dea sumthing..huhuhu...kantoi sude ngan sya ~

k) list 5 feberat kaler anda ?

~ hitam, biru, merah, hijau, ngan ungu ~

l) orang terakhir anda ber"YM"
~ ta hengat...lame sude tidak berYM ~

m) game yang anda paling suka.

~ ta de yang paling suke...sebab aku memang game player yang hebat...muahahaha ~

n) adakah anda peminat MCR ?

~ ta de lar minat...tapi lagu dea taw lar * awat nak suh aku nyanyi ker ? * ...lalalalala ~

o) apa perasaan anda semasa jawab tag neyh ?

~ aku sedang bermood zero...so...ta rase pape...dah suh jawab..aku jawab jerlah ~

p) anda rasa tag ini best ?

~ boleyh lah =)...soklan senang...ta payh pk dengan kritikal ~

q) tag lagi 10 orang

~ kepada followers kecuali mica * kang kene sebat ngan dea..dea tag aku, aku tag dea lik..hehehe * ...shayra...aku tag ko okeh ~



ENJOY READING MY STORY !! :)

3 typewriter yang prihatin:

deatH_luVer said...

haha..mati ar den..
den tag orang..orang tag den..
penuh dgn tag je blog den nanti..

maceh kamo..
:)
muahxx..

SaYa iNsaN bIasE said...

muahaha...
tue bagi kiss tue bab ape ??
musti bab ta payah wat tag lae kan ??
hehehe...

deatH_luVer said...

wahah..takde makne okeh..
t setiap tag yang orang kenekan den..
den tag kamo jugak..

:P

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!