4/19/10

mari kite main tag

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Cik mica, saya mentag diri saya sendiri walau kamu ta mentag saya...hahahaha... bab soklan dea macam besh jer... lalalala ~ soklan berkaitan si lelaki idaman... ahah... mari bikin

a) How tall should he be ?
.:: hurmmm... paling koman pown same tinggi ngan aku ::.
b) What hair colour should he have ?
.:: ahah... aku memang ta cukup menggemari warna kecoklatan okeh... hanya HITAM di benarkan ::.
c) What kind of personality should he have ?
.:: Beriman ::.
.:: Tak Panas Baran !! * sebab aku punye panas baran lagi melampau * ::.
.:: Sihat tubuh badan * saya memang menggemari insan bersaiz L * ::.
.:: SUKE KANAK - KANAK ::.
.:: Ikut lar ape yang ALLAH beri ::.
d) Older or younger ?
.:: Kalau boleyh nak lebih tua, if lebih muda pown...jangan lar sampai bertahun, limiting setahun lebih mude jer...huhuhu... asalkan matang dalam menghandle aku yang memang 100% mental selalu neyh ::.
e ) What film actor should he most be like ?
.:: Afdlin Shauki !!! yeay !! tapi ta nak XXXL sangat lar... ::.
f) What singer should he most be like ?
.:: ta perlu sebab sOre aku nyanyi lae sedap...lalalala ~ ::.
g) Do they need to cook ?
.:: Credit if he can... tapi kalau ta pandai... tolong2 kat dapur itu perlu ::.
h) What is his best body part ?
.:: PEROT !!! ::.
i) What car should he drive ?
.:: hurmmmm... keta idaman aku Toyota Lancer... tapi kalau aku ta dapat beli, dea kene ade keta neyh..hahaha ::.
j ) What one things completely turns you on ?
.:: bile dea da mule bercerita tentang masa depan, anak2 dan tanggungjawab nak jaga aku dan mak bapak aku... erggghhhh... aku suke budak2 okeh !!! sape yang ta suke budak2 sile ke tepi...huhuhu ::.
k) Who was the guy on your mind when you were doing this survey ?
.:: My future huby yang aku sendiri ta kenal, dan ta taw dimane dea... hope so, dea ade !! ::.
l ) Tag 6 people to do this survey ?
.:: SHAYRA !!! ko jangan lari... aku da tag ko banyak kali...ko buat bodo jer kan... huh ::.
.:: Chenta ::.
.:: Sape2 lar =) ::.
Nota kaki :
>> Aku suke tag neyh bab best, boleyh bercerita pasal harapan dan idaman... Aku seriyes neyh... hope so, ade insan ineyh untuk aku... huhuhuhuhu...

ENJOY READING MY STORY !! :)

2 typewriter yang prihatin:

deatH_luVer said...

eee..curik jugak ea...hikhikhik..

suke buat tag neh sebab leh BERANGAN!..

heheh..

SaYa iNsaN bIasE said...

tapi...
yang neyh paling besh...
hahaha... buat sambil tersenyum ngan lebar walaupun masih tiada sape2...siap berangan2 lae...huhuhuhu

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!