4/7/10

| kembar tak serupa |

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Betul ker bila kita terlalu rapat ngan owang tuh ?
Ade owang kate dea kembar kita.
Penah tak jadi kat kowang ?
No point untuk aku discuss...
TAPI... benda neyh interesting bila terkena kat diri sendiri...
bila terkena pada adik2 di British neyh....
Hahahaha...
Okeh ??
Moh tgk pic dibawah...
so, kowang tentu sendiri...
patut ker tidak mereka neyh dikatakan KEMBAR ??


~ Shayra n Lye ~


Penerangan : rakan sebilik, sekelas, sekatil * kire sekatil la ae, bab katil 2 tingkat * , kawan bergadOh, kawan menangis * penah nangis same mase tengok cite hindustan 2 sem lepas *, kawan mengarut, kawan shopping sakan * saling menegur walaupun 2 2 sukar dikawal dalam bab berbelanja even terkuar RM 500 secara ta sengaja * , kawan mengumpat dan banyak lagi description pasal deowang..


Perangai : banyak laen...that one yang jeling potatoes tue, GANAS... * tapi dalam hati ade taman, dea sayang cik Ja dea...ahakzz...*. Yang pegang potatoes tue, lembut... * jinak2 burung helang lar kowt... * cume yang sedikit same, pada pandangan mata aku...BARAN..

~ Fana & Lat ~


Penerangan : yang neyh aku ta taw nak describe macam mane...sebab mase aku totally lebeyh banyak dengan Lat. Tapi seyez, aku jadi ta faham...ade gak owang yang kate deowang neyh KEMBAR... hahahakz... yer...mereka rapat...banyak juga lar masa diluangkan bersama...pegi GIM same2, pegi makan kat KAFE BAWAH same2, pegi main FUTSAL same2, banyak kuar same2... selain faktor umur yang same * mak sowang jer yang MUDE SANGATTT antara mereka, nyah * ...huhuhu...


Perangai : hurmmmm...dua2 cool...dua2 rileks...dua2 ta banyak cakap... * cume Lat bila ade masa dea ngarut...dea leh ngarut juge * Fana ade sedikit sensitif cket * mahap yer dik, hanya pandangan jaOh mata sOwang "adek" juga...hehehe*.. Dua2 rajin belajar...dua2 suke men gitar * even sowang kidal, men gitar terbaring, sowang tak..hehehe *

So...ape yang same pada deowang sebenarnya ?? Pada aku, yang selalu sangat melihat...ade depan mata...juga termasuk dalam kategori KAWAN mereka...aku ta taw ape yang KEMBARNYE SANGAT DEOWANG NEYH...hehehehe...lagi2 Fana ngan Lat...Ta ke beza...sowang tinggi...sowang...huhuhuhu...rendang... Tapi aku juge ta leyh nak denied benda neyh...sebab dulu mase dip, aku pown da lali dengan soalan2, " Kembar awak mane ? ", " La...tadi macam awak da lalu, neyh lalu lagi...awak ngan dea kembar ker ? ", " Kembarnya ta makan sekali ", " Kowang neyh nampak same jer, kembar ae ? ", " Ain ngan Jija neyh sepesen jer, kembar kan ? " . Seriyesly, aku da lali dan kadang2 jadi gumbira. Siap buat test lae dalam kelas... mana satu KAK JIJA dan mana satu KAK AIN...

~ aku & akak ~

ta nak terang panjang lebar sebab bukti nya...anak dea yang comel lote macam anak beruang panda tue pown sering keliru sapekah mama dea yang sebenar... Hahaha... Bukti ?? Hohoho...mudah... Aunie da mule kenal owang...kata mama dea, dea susah sangat nak dengan owang yang dea ta kenal...amik masa...tapi bila dengan aku...aku ta payah nak hulur2 tangan nak dokong, Aunie da hulur tangan mintak dokong... dan akhirnya mak akak kuar statement...

" Muke kowang berdua kan sepesen jer...tue sebab dea engat Dak Ja, mama dea... " dan sampailah mama dea lik keje, dea still ta pandang mama dea, sebab dea engat mama dea ngah pegang dea, padahal yang pegang dea, ummi dea...ahah !!

Ahah...No bukti lae kan ?? Heheheheh... K lah...camne ngan kowang lak ?? penah jadi ??


ENJOY READING MY STORY !! :)

3 typewriter yang prihatin:

chenta said...

a'ah la laili..same!

SaYa iNsaN bIasE said...

apenye yang same, dear ??
hehehe...
bebudak atas tue ker
owang ngan akak tue ??

chenta said...

awak dengan kakak awak la syg

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!