3/27/10

| Saya ilang pedoman |

www.tips-fb.com

Salamualaik...

~ Booth yang buat aku ilang pedoman... Creative Enterprise Sdn. Bhd...SEBAB... ~
a) novel ahadiat akashah sume kat cneyh

b) novel creative enterprise juge sume dicneyh... *keciwa sedikit sebab Bukan Puteri Lindungan Bulan tiade dipasaran lae...tapi ckit bersinar bile akak promoter yang kendu berkata, akan ade sambungan novel ituh...yeihaa*

c) majalah gila2 yang mencetuskan fenomena lawak tahap mesin basuh n tahap dragonballz ade dicneyh juga...

d) SEBAB UTAMA ... ade jawapannya pada gambar di bawah...

yer...aku dengar adenye pelakon2 utama Lagenda Budak Setan * sape2 yang follow blog aku musti taw betapa maniacnye aku pade LAGENDA BUDAK SETAN *

aku ta kesah sangat kat Farid Kamil,

ta harap sangat nak tengok si Kamsah ( hehehe... Lisa Surihani lar... )

tapi...

ku mengharap tengok FAZURA... * even aku taw dea heroin ke3 pegang watak katerina *
sebabnya aku memang MINAT GILEW kat dea !! erghhhhh !!

* tapi sayangnye sampai jam 3 kami di ctuh tiada juga...so...kami blah...kuciwa ket...tapi akan aku pastikan sepanjang LAGENDA BUDAK SETAN ditayangkan start 03.June.2010 nanti, aku adelah owang yang pertama, pertengahan, akhir sepanjang tayangan *

******************************************************

Hahaha...aku sempat jumpe upin disane...gilew cuhmel !! kembarnye...IPIN ?? ade, tapi susah ngat nak amik gambar mereka berdua sebab dikerumuni bak gula ditengah laman..

****************************************************

~ anak2 ku...ineyh ucu belikan...moga jadi anak yang pintar yer...huhuhu... * puas aty ngat dapat belikan deowang...kalau ta, aku se bersalah bile p tesco, yaya duk cbuk kate aku kedekut bab ta nak belikan buku...huhuhu *

~ ahah...aku masih ta puas aty sebenarnya ngan pembelian ituh...sebabnya...aku aim Ramlee Awang Murshid punye novel yang baru...tapi yang ade novel lame dea...buat penat jer aku bersesak dekat booth Karangkraf yang macam sardin tadi...huhuhu...kesian gumukx kene langgar n asyik tersalah pegang tangan owang bab ramai ngat...muahahahaha...dea takut sesat !! ~

Nota kaki:

>> Aku puas aty, total aku beli sume tue ta sampai RM 100...cmpur tolak p lowyatt ngan times square sebab betulkan broadband ngan cari suar slack yang ta jumpe2...kire ta lebeyh bajet lar....bagus gak aku bawak si chat tuh, sebab dea macam tukang kawal duit aku...hahahaha...gud job sista...luv ya !!! Nanti2 kite tengok wayang same2 adik beradik laen yer... Daaaaa...


ENJOY READING MY STORY !! :)

2 typewriter yang prihatin:

deatH_luVer said...

taun neh tak dapek g bookfair..
huhuhu..

woah..
suke baca novel gak ea..

kita serupa..

SaYa iNsaN bIasE said...

owang pown p last day mica,
manusia dalam tue ta payah cakap lar
memang sesak gile...

ahah...saya peminat novel yang paling setia,
lae2 ahadiat akashah ngan creative enterprise...

bules2 pinjam novel saya...hehehe

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!