3/29/10

| kegilaan terbaru saya |

www.tips-fb.com

Salamualaik...

~credit to shayra sebab membuatkan aku juge gilew menuai tanaman...huhuhu...jadik la petani di dunia maya jer...sebab kalau realiti, aku tanam cili depan uma ta penah idOp...mak kata tangan aku panas...hehehehe ~

~ credit to umate ku yang kacax bergaya ( =p...hahaha...men anak patOng gak an kO...cit !! )...name si bulu mate lentik, berbaju dress bikini warne ungu, berbunge daisy seciput atas kepala tue adalah CIK NOMY GEBU... musti kowang ta caya an, bukan aku yang invite si gumukx tue men Petville neyh, tapi dea yang invite aku...alololololo...gilew cute ( engatkan kelakian sangat...hahah..lalalala ~ )

Nota kaki :

>> Cik Cha, sile ade kesedaran sivik ckit yer...anda hampir ke final...jangan cbuk nak mencantikkan CIK NOMY ngan jadi petani berhemah jer...hehehehe * pesan saya pada diri sendiri * lalalala ~


ENJOY READING MY STORY !! :)

5 typewriter yang prihatin:

chenta said...

orang dah muak main segala macam game kat FB tu..semuanya dh terbiar je skrg..heheheh

SaYa iNsaN bIasE said...

=))
sya neyh...
sajew jer neyh...
mengisi masa lapang..
tapi kenkadang hanyut gak...
haish !!
terpedaya adik2 punye keje lar neyh

chenta said...

takpe..bagi ilang stress

Shayraa said...

oi salahkan aku pulak. habis tanaman kite sejak wifi x brape elok ni kan..

SaYa iNsaN bIasE said...

hahakz..
bile mase aku salahkan ko...
aku siap bagi credit lae kat ko taw...
aku ta de lar tewok ngat...
satu tumbuhan jer busuk di kala ketiadaan wifi 2 hari... =p

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!