3/3/10

| alhamdulillah |

www.tips-fb.com

Salamualaik...

~ iney, 1st email dea...menceritakan keterujaan di bumi France...~

~ 2nd email...alhamdulillah...da bekerja da abang...~

Nota kaki :

>> Lantak per aku, owang nak kata abang aku JIM ALIF KAFF WAU NUN ker ?? huhuhuhuh...yer...aku teruja sebenarnya ngan dea...terasa kosong gak idOp tanpa dea...adik beradik ta ramai...ineylah kawan bergadO, kawan bertekak, kawan berlawan...akak aku lebeih pada buat hal sendiri...may be sebab mase tunggu result SPM kuar dulu, aku banyak abiskan masa ngan abang...duduk berbulan2 ngan dea...tue sebab aku ralat..owang akan kata aku neyh ta suke membincangkan pasal family, tapi sesungguhnya family neyh lar satu dalam berjuta in life aku. Aku cian kat anak2 dea sebenarnya...neyh aku ta lik JB lae...since abang p sampai sekarang, aku bukan malas nak tepon wife dea, tapi aku taw musti maseh bermood sedeyh. Yer lah, sepanjang kawen, sampai skrang, ta pernah berpisah jauh. Anak2 lak rapat ngan abang...ta snggup nak mendengar pertanyaan atau cerita dari mulut anak kecil yang ta taw ape2...huhuhuhuhuhuhu...

>> Aku jelez gak baca mail dea neyh...macam sonot jer ade kat bumi asing neyh...walaupun ta same dengan bumi malaysia, kurang2 ineyh satu pengalaman baru dalam life dea kan. Tetiba aku tanam tekad sowang diri, insyaallah...whateva happen, berdua atau seorang, akn aku jejakkan kaki ke bumi asing idaman aku, BRITISH or KOREAN. Insyaallah...!!!


ENJOY READING MY STORY !! :)

1 typewriter yang prihatin:

Shayraa said...

gambar kecik la. x dpt bc email dgn smpurna. haha

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!