4/20/11

Contest Inner Itu Saya Punya

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Ahah... Pepagi suda masuk contest an dikau. Huhuhu... Tadi duk scroll update blog, nampak lak kat belog cik puan zety ney, dea sedang membuat contest. Suke nau buat contest yer cik puan. Rasenya dulu b4 dea kawen pernah join jugak contest yang dia anjurkan, iaitu contest senyuman paling menawan. Pas tue, lepas kawen, dea ade anjur lagi satu contest. Contest gambar candid senya. Tapi tak join pown. Hehehehe...

Syarat - syarat penyertaan adalah :

1. Anda kene & wajib memasuki blog cik puan zetty dan menjadi followernya !! ( Saya dari tahun lepas lagik taw da follow, dari belog lame lagik )

2. Buat satu entry dengan tajuk Inner Itu Saya Punya.

Inner itu saya punya
sebab
saya sangat2 suke pakai shawl
dan kenkadang kalau saya ke tempat2 dekat
seperti kedai pak cik depan umah,
kedai mak cik tukang jahit dekat taman sebelah,
umah nenek saya dekat felda yang jarak beberapa kilometer jer,
kedai abang burger bukan ramli dekat ngan klinik uma saya
saya akan pakai inner jer.
Hahahaha...
Tapi selalunya,
saya akan pakai inner bila saya pakai selendang lar kan ??
dan saya tahu inner tue saya punye
sebab
saya se gambar yang akan saya letak jap lagi bakal memenangkan saya dalam contest ini.
Inner yang saya ada, ada yang tak masuk dengan kaler selendang,
so
dengan kepastian saya tahu inner tue saya punye !!

3. Perlu tag sekurang - kurangnya 2 orang

4. Letakkan satu gambar bertudung yang paling ayu. Hahahak...suke2 sangat nak letak gambar neyh...


5. Tarikh tutup adalah pada 7. Mei. 2011 dan hadiah akan dipos b4 11. Mei. 2011 yer.

DONE !!

Nota kaki :
>> Suke nau masuk2 contest sebelum final neyh, buat menghilangkan tensi kekdahnya... Hehehe



ENJOY READING MY STORY !! :)

5 typewriter yang prihatin:

minah SENYUM said...

alia mai dari blog mrs.vip , cun pic tu ! nak2 baby tuh ley x ?

Saya Cha Si Budak Emcem said...

ahlamak cheeya pown ta dapat nak rembat baby tue taw... hehehehe

el-janna said...

wah ayunyeeeee
ngahhaahha

Anis Adila Aris said...

datang singgah dari belog vip :)
good luck ye

Saya Cha Si Budak Emcem said...

el - janna : terima kasih ;)

anis : time kasih cik anis... ;)

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!