4/22/11

Pinky Momma...daku memang pelik sikit !!

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Ahaha...sangat tensi memikirkan written test mandarin malam kekgi. Wah, men kekgi2 da sekarang. Terengganu ke sekarang ? Bahahaha... Godeh2 belog owang len, tetibe terengen lak nak join segmen PINKY MOMMA lak. Segmen ini sangat mudah, bercerita pasal diri sendiri yang mempunyai kepelikan tahap paling dewa lar kan ?? Aha, sile tuleh sekarang cepat...

Ini adalah pinky hot mama yer. Belog dea sangat best dan dea sangat seronot sebab belog dea berjiwa funky jer. Hahahakz..

Kalu kome2 nak mengejoinkan diri jugak ke segmen ini, sila lar menjadi follower pinky mama ya.

Pinky Momma...daku sangat pelik kerana ....... ( eceh, bajet jawab soklan periksa, siap ade titik2 bagai... )

1. Manusia yang boleh tengok benda yang disukai dekat 100 kali sehari. Sampai kawan2 pown nek muntah. 

Percaya tak ?? Aku boleh tengok 100x benda neyh sekali.
Percaya tak ??
Sila tanya dengan cik mulat yer. Hahaha...
Ini tak bohong,
ini betul2...

2. Boleh nangis dan ketawa ketika kesedihan tragis terjadi. Betul neyh... Sampai kawan pong pelik, aku neyh nangis ke gelak sebenaunya ? Sebab memang mempunyai pe`el gtuh.

3. Peminat setia segala game2, sampai akan jadik begitu moody kalau game ta leyh loading atau da abeh trial pack. Akan mewujudkan pergaduhan dengan kawan2 sebab akan membabitkan kawan2 dengan kelembapan game itu loading. Miahahaha...

4. Akan seriyes bile karaoke dan akan diam bile tdo dan makan sajew. Laen, haram jadoh memang mulut aku jer lar. 

5. Mempunyai pe`el suke mengeluarkan gas yang tak disenangi sesuke hati dimana2 sahaja dan bersama dengan siapa sahaja. Aduh...burok pe`el. Huhuhuhu

6. Sangat suke bau ketiak mak...bile jarang balik dan tetibe balik johor, aku akan menggedik jap dengan mak, depakan tangan dea dan bau ketiak dea. Ahaha...walau kene maki, benda tue adelah habit yang sangat seronot.

Hehehehe... itu aje pinky momma, saya pown tidak mengetahui adekah saya pelik atau tidak ?? Tapi rase macam pelik. Sebab kawan2 saya selalu kata saya pelik. Hahaha...

Nota kaki :
>> Makan spaghetti bolognis neyh sodap gak tetengah ujan malam neyh.



ENJOY READING MY STORY !! :)

3 typewriter yang prihatin:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adik cumel..mcm2 la awak ni ;)
ni entry utk kamu ya..

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/05/nak-ciom-bau-ketiok-mak-slaluwalaupun.html

Saya Cha Si Budak Emcem said...

hahaha...wah...ade review pulak yer...maceh yer akak...terharu...neyh nak cium ketiak akak lak neyh...erk...

A y e s h a Ramlee said...

ayesha naik sama dengan dia, tp wou kak pinky makin dikenali sekarang ni... :0, entry dia best2 tak meleret2..

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!