5/7/10

contest senyuman paling menawan

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Tetibe rase engen masuk satu contest .... jika anda engen masuk contest ineyh... sila click di cneyh.

~ ineyh tuan blog yang bikin contest... kendu kan ?? ~
Syarat2 pertandingan adalah seperti dibawah :

1: contest nie terbuka tuk semua peringkat umur.
2: 1 gambar je( GAMBAR ANDA)... * yer lah, kalau bukan senyuman kite, ta kan nak senyuman pak cik leman sebelah umah kan.. huhuhu *
3: gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)
4: gambar BERSEORANGAN..... ( kalau sedara mara, sibligs, mak cik esah kampung sebelah nak jOin, tunggu contest len )
5: sediakan entri khas contest ini dalam blog uols n link kan kepada tuan punye contest...

OKEYH... INI SENYUMAN PALING MENAWAN
DARI TUAN RUMAH... taaaaaddddddaaa !!

~ Motif m`xtra large kan gambar ?? ~
Hahaha...riang tak ?? Tidak nampakkah lagi keikhlasan di gambar itu...
Actually sangat pening mahu pilih gambar,
SEBAB...
Okeh, saya seorang camera maniac...
sangat gela berkamera...
sape sajew yang sedang memegang kamera...
dan menghalakan ia kepada saya,
pasti akan terselit gambar saya yang sedang tersengih macam kerang...
huhuhuhu...
TAPI...
untuk contest neyh,
saya tetap memilih gambar ineyh,
kerana ia adalah gambar favourite saya...

Mahu tag sape yer ??
okeh...
seperti biasa
.:: incik apiz ::.
.:: cik mica lagik ::.
.:: sya ::.
.:: SHAYRA KUH SAYANG ::.
.:: ahn ::.
.:: sape2 lagik lar ::.

Nota kaki :
Senyuman ituh satu sedekah, ta salah kita memberi senyuman kepada orang sekeliling. Sebab kadang2 dengan satu senyuman kita boleyh menceriakan kehidupan orang lain...


ENJOY READING MY STORY !! :)

1 typewriter yang prihatin:

deatH_luVer said...

haaaaa..kene tag??...senyum paling menawan????....aduhai..ku tak menawan lar cha...hukhukhuk

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!