5/7/10

Tag lagi...huhuhu

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Yer...hoby aku bile blogwalking adelah merembat tag owang...ade macam muke ta malu kan ?? Owang ta tag aku, aku men`tag diri sendiri. Huhuhu... Tapi... Ade aku kesah ?? Huhuhu.. Suke aty aku lar, blog aku... ngeh3 ~ Mari ke soklan2 nye :

[ a ] Adakah anda ade lesen memandu?

- yup...harus lar ade...kalau ta de, aku ta buat tag neyh...hish !!

 ~ Bukti yang nyata ~
[ b ] Bilakah anda amik lesen memandu?
- mase dip kat shah alam...ermmmm... 2008 rasenye

[ c ] Brape lamakah pngalaman memandu anda?
- masOk tahun neyh sude 3 tahun !! yeay !!

[ d ] Pengalaman pahit ketika memandu?
- hari ke tiga membawa kereta, ketika bulan pOse, puhlang dari praktikal, nak kejarkan waktu berbuka...terlanggar bumper kereta VIOS... erk ?? tapi sib bek abang ituh sangat cool, sebab tengOk P di sudut kiri cermin kereta ayahanda...Abah terpaksa ganti rugi RM 5 rat...huhuhu...

[ e ] Pengalaman manis?
- apekah ?? tiada yang manis ketika ineyh, cume bila menjadi driver terhormat kepada pwincess2 cute ituh, sewaktu memandu pasti dapat kissing berkali2 dan ucapan time kaseh kerana bawak mereka pergi berjimba...huhuhu

[ f ] 3 tabiat ketika memandu.
- laju banget... 120 km/j...paling slow 110 km/j
- suke sangat maen hp ketike memandu...ades * jangan ekot jika engen nyawa panjang *
- memekak * saya seowang penyanyi tegar jika memandu...lantak lar penumpang kata ta sedap ker, saya tetap menyanyi dengan jayanya *

[ g ] 3 pantang time memandu.
- Kete lembap tapi pandu kat laluan laju.
- Keta yang suke menyelit di saat jammed * walaupun aku bawak keta laju, tapi aku cukup menghormati pemandu laen *
- Memandu lepas makan * ades...seriyes ngantOk...sumpah ta tipu *

[ h ] Last sekali, as usual..kena la bagi tag ni kat sapa2. So this tag goes to:
- incik ahn
- shayra ku sayang
- mica ( anda ditag secara sah sekali lagik )
- cik sya
- incik apiz


ENJOY READING MY STORY !! :)

3 typewriter yang prihatin:

k.i.w.i said...

yey dpt tag!
ceh,nsb baik la aku rajin blogwalking.lenkli bgtau la aku ditag kt blog aku.huhu..

SaYa iNsaN bIasE said...

ah ko...
blog aku ner ko nak singgah sangat kan ??
huk3
* touching *
ape lagik...buat ar !!

k.i.w.i said...

aha.tgh buat la ni..

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!