1/3/10

...sElamAt...

www.tips-fb.com


selamat tahun baru !!!
da masOk 4 hari...harap ta terlewat lae...manyak sangat nak ucapkan selamat...
a lot of thing happen in a decade...
dari muda bawak sampai ke skung neyh...
eheh... i`m already 24 diz 25.Oct.2010...
da maken keRtU mak !!!
tapi maseh mudO remaja...
ngee ~
manusia ner ade makin mudO...
sedar2 lah diri anda suda maken berumOr...wink ~

selamat hari persaraan jugak !!!
ntOk sape lak neyh ??
ntOk sape lae, kalu bukan ayahanda saya
yang kian emcem...ngee ~ ( sape nak puji bapak sendiri jika bukan anaknye ?? )
mOga dapat temankan bunda ku ituh...
da tibe mase duk berehat di umah...
da tibe mase jadi beshfwen bunda sepanjang hari tOanye...
da tibe mase menebalkan tinge sebab bunda ituh
kuat bercakap sepanjang masa...hahahahakz..
jangan selalu gadO yer bunda n ayahanda...
moga impian nak ke BUMI MAKKAH tue tercapai ujOng taOn neyh...
chaiyOk abah n mak !!!
hOneymOOn semula di waktu ineyh...
beshnye...ngee ~

selamat kembali !!!
kembali ke mane wahai cik puan ???
mane lae wahai blogger2 ku sume...(eceh...macam lah rmai sangat followersnye...hehehe)
ke bumi BRITISH di gOmbak ituh lah...
adeh...da pown di bumi KL...
macam senak jer kepala...
ape taknye...cOti 2 bulan...
otak pown jadi sempit...
tapi...
ta per...
dengan keazaman...
dengan keprihatinan...
harapnya
dapat melalui 2010 n seterusnya dengan kekuatan diri yang jitu...
windu sama mereka di sana...
windu nak bergurau senda...
dan yang penting...
hik3...ape sangat lah yang pentingnye...
ade umate wannabe...
ngee ~
pat2 teka sape...

.

.

.

.

.

.

.

incik mukgu yang chat ituh lah...
teman bergOsti...
teman bergadO...
merangkap kaunselOr ta bertauliah...
saya akn pastikan dea lempang saya ngan lempeng jika ta belajar !!!
muahahahahaha...

selamat ape lagi ae ??
ta kan nak tnya dengan pak cik selamat di umah kedai seberang jalan tuh...
huk3...
saya sentiasa mendoakan yang terbaik dalam kehidupan saya...
bukan di tahun ineyh sahaja
di tahun hadapan...
di tahun hadapan kepada tahun hadapan...
di tahun hadapan kepada tahun hadapan kepada tahun hadapan...tahun lusa...
di tahun hadapan kepada tahun lusa...tahun tulat...
di tahun tulat dan tahun akan datang...ngee ~
kehidupan yang lebih teratur...
kebahagiaan yang berpanjangan hendaknya...
dunia & akhirat....
AMIN !!!
Nota kaki :
>> SELAMAT TAHUN BARU untuk kawan2 sume...adik beradik di BMI...kawan2 di mane yang mengenali budak kudut berwajah hawt neyh ( pale hotak ko, hawt...kuang3 )...semoga berjaya dalam kehidupan anda...bukan di tahun neyh sahaja...di tahun2 akan datang juga..moga kehidupan bertambah baik...AMIN !!!

ENJOY READING MY STORY !! :)

2 typewriter yang prihatin:

Shayraa said...

ceh, ye ye je.buley aku lempang ko ngn kuali x?

SaYa iNsaN bIasE said...

hahahak..kami da bersedia sambil melempangkan diri menjadi lempeng...hehehehe...sape2 soh jadi petani atau pemain piano terhebat lae, akan dikunyah hingga rata...hehehehe...ko nak sekali ??

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!