3/5/11

Stairway To Heaven

www.tips-fb.com

Salamualaik....

Hey hai kawan2...weeeeeiiiihhhhuuu ~ Recently melayan Stairway To Heaven. Episod 8. Ahah, cerita suda lapuk bertahan2... Hahahakz...Suke aty mak lar nok... Mata mak yang nengok, bukan mata kowang. Hehehe... Back to korean drama. Rituh tengok My Boyfriend Is Type B.


Tapi cite neyh a bit bored lar... Ta de tahap best sesangat... Okeh lar. Pas tue, mase lepak cuti sem hari tue, layan cite kat NTV 7 kan. Tue yang tertengok cite Stairway To Heaven neyh. B4 neyh ade yang kata best, tapi kualiti cite same jer dengan Winter Sonata dan Autumn In My Heart. Bosan sebab sedih sangat owang kata. Masa kat TV pown, dapat tengok 4 episod pertama jer, then keje. Ape lagi, bila da masuk opis, sementelah ade lak wi-fi yang laju, gigih lar kan mendownload. Ade 20 episod okeh ?? Dan sekarang baru episod 8. Pheeeeewww...meleleh wa cakap lu. Dea punye episod pertama pown da sadis apetah lagi yang lain.


Nota kaki :
>> Betta aku tengok sekarang kan daripada aku tengok time da dekat final exam. Bahaha... Hurmmm sangat sedih melihat watak utama Soong-Jo Oppa ngan Jungsuh neyh. Terpisah sebab sifat dengki manusia. Yang lelaki tue gela lar derita sebab bajet awek dea yang dari kecik tue da mati, tapi tetibe ade lak jumpe dengan owang yang muke sama. Japg yang pompuan lak, da lar kene langgar dengan adik beradik tiri pas tue hilang ingatan lak tue. Wuwuwuwu~  Sungguh lar sedih....
>> Cinta itu adalah sesuatu yang akan kembali... =)


ENJOY READING MY STORY !! :)

1 typewriter yang prihatin:

saya YANA said...

cinta itu akn kembali..? hehe... kalau sekiranya mereka memang ditakdirkn bersama la kn....

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!