3/21/11

Hampir siap 50 %

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Hye2 sume... berblog lar kite da memalam gneyh. Tadi ko tak nak tulis post kan ? elok2 niat nak puasa esok, time tue lar ko ta nak lelap yer mata. Haish...memarahi mata sendiri pula. Hahahaha. Anyway sebenarnya, memang da nak tdo, tapi tetibe membukak channel 104, ade cite Kashaf Imani lak ( sedap lar name, nak bagi nama bakal baby lar...e`eh...lari tajuk...hehehehe )

Anda masih ingat lagi tak entry aku tentang tugasan aku sebagai seowang student pada minggu lepas. Sape engat sile ke tepi, duduk jer...yang tak engat, sile ke belakang, pegi padang belakang sekolah sana, berdiri sambil genggam rumput dan dongak tengok matahari sampai matahari ta de. Sile 2 !! Nak kene denda neyh... Haish... Hehehe... Ta lar, kalau yang lupe, sile klik di cneyh yer.

Inilar jadual saya :

14/3/2011 - Submit assignment Probability and Stochastics ( will done, no. 2 jer sangkut sikit )
14/3/2011 - Tutorial Probability and Stochastics.

14/3/2011 - Lab Test Network Technology 2 ( RIP Version 1 )
15/3/2011 - Lab 2 Electromagnetic Wave.
16/3/2011 - Phase Test Communication Technology 2 ( wuwuwu~ mintak2 tak jadi, dala madam selalu cOti )
16/3/2011 - Test Oral Mandarin 2



Hahahaha...kan2...yey2...tapi musti kowang tertanya2, kena siap hampir 50%, kenapa tak kate 98 % ? Hahaha... Biase lar beb, idup as student. Banyak kot kerjanya... Selepas yang diatas hampir selesai, bertambah lagi tugasan2 saya. Contohnya :


Course work Mandarin 2, yang kena anta b4 april...huk3
Routing configuration by VLSM
++ dengan report lab Network Analysis.
++ Quiz 2 Probability and Stochastic isnin minggu depan.


Banyak lagi lar !! (+_-)


Nota kaki :
>> Kalau tak sanggup janganlar belajar...sindiran hati kepada diri sendiri... Bahahahaha...



ENJOY READING MY STORY !! :)

13 typewriter yang prihatin:

Atiey said...

gud luck bebeh
dtg2lah selalu blog mummy

JaSSNaNi said...

tudia.. banyak nye keje.. siap amik mandarin lagi.. course ke ? mmmm ade gak terfikir baru2 ni nak amik bahasa jepun.. tak tau lagi confirm ke idak.. ehehehe..

mE_iRa said...

salam..akak siswi uNiKL erk..?
sy tgin nk msok sna la..hehe
best tak unvrsiti situ..?

risa said...

study biar smart eh...gud luck dear:)

SaYa iNsaN bIasE said...

atiey & risa : maceh dear... =)

jassnani : ta la bukan course, tapi memang wajib amik sebab subjek LAN. awak belajar mana ?

me_ira : yup okeh...tapi kene kerje keras ckit dik...yer lar bukan senang nak senang kan ?? =)

Nora Shahaira said...

bila tak belajar nanti..rindu zaman belajar pula

Ginkgo kewl said...

mandarin..? dulu sy penah amek.. kene pektis bebanyak.. pastu try amek japanese.. senang je bhs jepun(tp sy stil tekontang-kanting.. hahaha) gudluck~ (^___^)

SaYa iNsaN bIasE said...

nora : yup...macam tue lar, sebab pernah stop kejap belajar pas dip dulu..hehehe..

ginkgo : memang pown, dalam kelas gela gelak terbahak2...kelakar pown ade jugak

Fadzli Amir said...

Salam kenal...suke tang nota kaki tu: Kalau tak sanggup janganlar belajar...tambah sikit...kerja pun sama daaa..mana penah habis2...hehehe

SaYa iNsaN bIasE said...

salam kenal jugak pada awak fadzli...hahaha...tq...tapi betulkan saya kate, kalau tak sanggup jangan belajar / kerja.

GeminiGurlz said...

wahhh... ambik mandarin erkk?/
kite mase kecik suh mak tulis....hehe

SaYa iNsaN bIasE said...

hahaha...okeh lar tue...kite kene tuleh sendiri taw...ade step dea, tapi kite tak pernah ikut step...men taram jer...

mE_iRa said...

hehehe...betoi2...sy stuju dgn akak..!
bkjr mndarin..bestnye.....! =D

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!