3/23/11

Lintasan Secara Langsung dari Putrajaya ( Part 1 )

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Okeh2...aku kembali kepada perjanjian dengan semua. Kalau yang masih ketinggalan, sila baca ineyh dan ineyh juga. Yer2...ujung minggu lepas telah berjimba secara langsungnya dari Festival Belon Panas Kedap Udara 2011, dari Putrajaya. Ahah, gela lar seriyes... Kenapa aku cakap kowang bakal muntah di dalam entry ini ?? Bahaha... Sebab2...akan ade banyak gambar yang bajet ayu, akan ade gmbr yang poyo...so, untuk baca, sile letakkan supik gelenya ( skepang terengganu okeh...betul ke x ae ?? ) hehehe... di sebelah anda... Senang nanti... =)

Kami bergerak seawal kul 8 pagi sebenarnya dari rumah, Atas alasan dapat naik belon panas tue sebenarnya. Tapi....da bergerak ke Pasar Tani Setiawangsa lagi sebab amik Kak Noly, sampai kat Putrajaya jam 11. Jam 11, ape jadahnya nak naik belon panas kan ? Sebab tiket naik belon panas tue jual dari kul 8 pagi dan terhad untuk 300 orang jer lar. Hahahak... Ta de fungsi langsung dapat tag crew dari abang yang jaga belon tue. Tapi kurang2 nya dapat lar masuk dalam kawasan tue kan ?? So...selepas tue, ta taw nak ke mana lagi. Kiteowang pown round kat tasik. Naik bot. Hampa memang lar hampa tapi dengan janji yang esoknya kiteowang nak datang awal lagi kan,tue kira pengubat luka lar kan ? Hahahakz... Okeh lar...maleh nak cakap panjang2, sila lar melayan gambar2 yang berlambak di bawah neyh sampai muntah.



















Tamat kan gambar Part 1 di Taman Botani. =)
Nota kaki :
>> Pulang ke rumah dalam pukul 3.30 petang sebab cuaca tak begitu baik. Anyway, kalau nak naik belon panas tue ade 2 sessi, crew suh kami tunggu untuk sessi kedua, tapi disebabkan cuaca ta baik dan ujan pown da start turun, kami batalkan niat untuk terus stay. Sebab kalau ujan pown, belon tue ta akan boleh naik. Air Force tak benarkan.
>> A thousand thanks to big boss sebab sudi ajak kami berdua, sebab kalau tak ajak kami, nak ajak sape lagi  kan ??? Hahahahaha... da kami neyh adik kowang kowt...
>> Part 2, akan datang...bersiaran dalam masa terdekat.


ENJOY READING MY STORY !! :)

1 typewriter yang prihatin:

Chan said...

wahhhhhhhhhhhhhhh
kim salam engan kawan2 terutaman yang baju cokelat tue eh

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!