3/9/11

Rasa Rindu Ini Hanya Allah Yang Tahu

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Hurmmmm...bile balik ke hostel, nak update 2 post 1 hari sangat lar susah. Means, kalau aku berada dalam keadaan emosi yang sangat2 ta stabil macam semalam, agak kecelaruan emosi sikit sebab tak tahu nak luahkan kat mana. Haish.... Ta taw nape lately neyh networking macam harooooommm gela... Wi-Fi hostel memang ta leh diharap lar kan... Yang aku ta faham, berokbeng neyh... Seriyes macam nak campak laut jer... (T_T)

Sebenarnya, ta de point nak menaip...Biase lar, kalau emosi ta stabil, menaip pown ta de rase nak mengarut... Taip2, tekan backspace...taip2, tekan backspace... Huhuhuhu... Actually, aku rindukan anak2 sebenarnya. Sangat2. Semalam, gigih meleleh air mata berjurai2. Dan buat pertama kalinya, abes sekotak tisu tue. B4 neyh, masa aku clash pown, ta de la beria sangat aku nangis sampai abes satu kotak tisu. Haish...






Nota kaki :
>> Ada yang mengeluarkan statement, " Saya tak pernah ada kawan yang 'ibu' macam awak. Nangis da macam ibu tunggal yang kene pisahkan dengan anak2 ".... Hahahahaha... Hurmmmmm... Ya, ini lar aku...Aku bukan orang yang hanya suka budak2... tapi, aku adalah orang yang terlalu - lalu cintakan budak2.. Yang peliknya, makin aku jauh dengan apa yang aku lalui sekarang, makin ramai budak2 yang sukakan aku. Kadang2 usha kat kedai makan ckit jer, terus okeh....
>> Anak2 itu syurga...nyawa...sungguh, itu lah kebahagiaan dan kegembiraan yang berpanjangan.
>> Kalau ada lagi yang bertanya, " Apekah ' dadah ' di dalam hidup saya ? ", saya akan kata, " Mereka, anak2 saya ".
>> ALLAH, kalau mampu sampaikan rindu ini pada anak2 saya... saya mohon disampaikan peluk cium dari saya untuk mereka.... Jujur saya terlalu - lalu rindukan mereka..



ENJOY READING MY STORY !! :)

1 typewriter yang prihatin:

Nurr Kasih said...

rindu sgt2 juga pada anak2 :D

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!