3/25/11

Sebulan seminggu tanpa dirimu

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Kawan2 mula bertanya,
Yang rapat apetah lagi,
Siap marah lagi,
Bila nak buka ?
Bila nak aktif ?
Sebabnya...
Nak tag gambar susah,
Nak berhubung susah,
( Ellowww...padahal ko boleh cari aku melalui hp kowt, xpun datang jer kat bilik aku )
Nak mengarut susah,
( Ahah...kalau kita berkumpul kan, memang kite mengarut )

Yang tak rapat pulak,
kerap bertanya,
" Ko da tukar nama ker ? "
" Ko da buang aku ker ? "

Ohoh...
semuanya kerana...
Dah sebulan da kowt aku deactivate facebook !!


Mane lar kowang dapat carik aku...
Alahai...
Dan disebabkan pujuk rayu kawan2...
dan ade lak yang kecik aty,
Harus ker aku activate FB ?
wuwuwuwuw ~

Nota kaki :
>> Akan bersiaran melalui facebook dalam masa 2 3 hari lagi. Insyaallah... Tapi tak janji yer. Kepada kawan2 yang bertanya atau kecik hati atau maleh da nak pandang muke saya sebab bajet saya buang anda dari list fwen...bace lar blog saya ini dan maafkanla saya. Huk3... Ade sebab saya tak bersiaran secara langsung dari facebook... wuwuwuwu~


ENJOY READING MY STORY !! :)

2 typewriter yang prihatin:

Shayraa said...

mencik!
kalau 24/7 jam kat bilik boleh je melawat. huhuu.. kata budak data T_T

cheeya said...

bahaha..
jangan lar murung kepada diriku wahai ahdek...akan bersiaran...ko tunggu jer

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!