3/3/11

Fazura is Totally Superb !!

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Selain meminati Ashraff Muslim pada tahap 86 kuasa 78. Aku juga sangat2 meminati dan mengagumi Fazura. Kenapa ? Cuma satu, Faz adalah salah satu artis yang sangat low profile dan bagi aku memang macam buat hal sendiri. Fazura ada tapaknya sendiri di dalam dunia seni. Tak kisah lar sape pown aku tengok macam b4 neyh, pernah jumpe Eja, Anne Ngasri, Dira Abu Zahar, Salina Saibi...sume tue tak pernah buat aku terpegun. Tapi aku taw,kalau aku jumpe Fazura. Cnfirm lar, musti ternganga. Ape sahaja cerita / movie yang dilakonkan Fazura. Sepoyo - poyo Kayangan sehingga ke segempak - gempak Pisau Cukur, aku tetap akan tengok. Asalkan pelakonnya ade Fazura. Seriyesly. Just nak kongsi gambar Fazura masa dilantik jadi duta LUX baru2 neyh. hehehehe...




Nota kaki :
>> See, ape lagi perkataan yang boleh digambarkan tentang Fazura. =). Cantik sangat cantik.


ENJOY READING MY STORY !! :)

5 typewriter yang prihatin:

niesasukasuki said...

sungguh ! gwa suka minat+gilerr ngn fazura...

NUR AYNIE said...

wow...cntek nya fazura...mcm aynie jugak..hihihihi...=)

SaYa iNsaN bIasE said...

kan ?? Fazura sangat2 cantik dan adorable...

~emmie~ said...

suke Fazura jugak!! kalo drama dia belakon memang wajib tgk.. Fazura sgt sweettt!! nak cantik macam fazura.. ehehe

kakngah said...

aku suk agak citer kayangan tu walaupun poyo .. kehkehkeh!!!

julia zigler mmg ketara tak pandai belakon masa tu kan...

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!