3/18/11

OMG, Zizan da jadi penyanyi da !!!

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Baru pulang dari menghantar cik Lye ke TBS dan menyetelkan segalanya di JPJ Wangsa Maju. Agak kemurungan bila tetibe badan jadi lembik macam kertas pasir gred A...Huk3... Jam menunjukkan 4.37 pm, nak tdo ke tak nak ?? Sigh ~ Jangan titon nanti setan isap darah. Erkkkk... Huk3.. So, jalan2 di blog owang, jumpe pulak video klip ini di abang nara punye blog.


OMG, Zizan da jadi penyanyi da !! Seriyes, b4 neyh mase tengok dalam JOZAN Show pown memang da taw, Zizan pandai rap. Tapi tak sangka la lak kan, dea nak jadi penyanyi pulak. Aku suke gela kowt dengan dea. Dea antara pelawak negara yang aku kagumi lar. Seriyes cakap. So, kowang layan jer lagu neyh, sambil2 tengok video dea kat bawah neyh.




Nota kaki :
>> Aku harap dea dapat Bintang Paling Fofuler tahun ini !! Selain peserte feberet Shaheizy Sam atau Lisa Surihani !!


ENJOY READING MY STORY !! :)

6 typewriter yang prihatin:

Fuuyooh said...

salam kenal.. apa kaba rakyat beta di sini?!!

~ diyana nordin ~ said...

harap2 die x lpe dri mcm pelawak sorg lg tuh.. tettttttt.. dan jauh dr gosip2 yg bley jatuhkan dri sndr..kdg2 mnusia ble dh berjye skit, die mule lpe dri..pndai2 la jge dri zizan oiiii ;)

SaYa iNsaN bIasE said...

fuyoh : wasalam...chat2 sejahtera...

diyana : hahahak...yer2...sekarang si tettttt tue da senyap kan ?

saya YANA said...

Yana pon ske dia.. lagi dalam caparella tu.. haha.. klakar gle..

aQim said...

zizan bes. johan lg bes.hehe
due2 bes la.;)

SaYa iNsaN bIasE said...

yana : awak taw saya banyak kali gela tengok cite chapalrela kat you tube.hehehe

aqim : yup...2 2 best...tapi untuk saya, saya sangat2 lar suke kat zizan

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!