3/24/11

Anggunnya Wanita Berhijab Contest.

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Ahah...saya telah di tag oleh cik cicak kering ini untuk join contest. Huhuhu... Baru sajew berangan2 untuk tidak aktif masuk contest. Maleh sebenarnya nak tunjuk gambar2 yang howt2. Hahahaha... idok ler... Okeh2 lar, bagi tak menghampakan cik cicak... Saya dengan gigih jugak akan join contest neyh.

Ini adalah cik penganjur contest ini. Hehehe...
Syarat2 pertandingan adalah :


Hadiahnya adalah :


Dan gambar yang menjadi pertaruhan untuk contest ini adalah :

Tadaa...ini lar gambarnya...anggun tak ??
Sejarah pemakaian tudung adalah :
Ahah... lupe pulak. Seingatnya seawal sekolah menengah dah pakai. Tapi masa tue ON OFF lagi. Yer lar mase sekolah kan wajib bertudung. Hehehe... Time keluar tue lar, kenkadang pakai, kenkadang tidak. Tapi lame2 rase macam pelik jer bila ta de tudung atas kepala. Pas tue tengok kawan2 lak, makin comel jer pakai tudung. Dan bila makin dewasa, tudung tue bukan atas sebab tengok2 orang kan ? Tapi kewajipan... =)

Nak tag sape eh ?
http://sekeping-cinta.blogspot.com/
http://sukadukacahayaqaseh.blogspot.com/
http://m0shie.blogspot.com/

Nota kaki :
>> Done !!! Saya mengharapkan kemenangan...eceh....kalau ade rezeki menang lar saya....


ENJOY READING MY STORY !! :)

5 typewriter yang prihatin:

cik yuz said...

assalamualaikum..thanks yer sudi join =)

Cahaya Qaseh said...

wahh!!CK ditag..uurmm..rsa cm nk join tp kna tgk blk la gmbr2 lama..hihihi..tengs yea..

Nur Intan Syafinaz said...

lalala~~comel gammbar ni..lagi2 yg tgh duduk kt ats bangku awk tu..mmg sgt comel

mE_iRa said...

gud luck ye..!
=D

SaYa iNsaN bIasE said...

cik yusz : same2 kasih...harapnya menang lar...hahahah...

CK : harus lar join sebab saya da tag awak taw...sile2..

intan : hahak...kecumelan saya telah diamik dengan budak cumel tue kan

ira : tq dear

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!