11/28/10

Day 5 - Blogger 30 day challenges !!

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Day 05- A picture of somewhere you’ve been to

Aku sangat suka pada cabaran2 yang dikehendaki meletakkan gambar. erghhh...ayat...nampak sangat BM dulu dapat B. Huhuhu... Tidak, aku memang suke mentunggang balikan bahasa. Tapi asal ade yang faham suda. Suda hari ke 5, wah...walaupun sentiasa berfuya2 keluar ke sana ke mari sementelah hari minggu dan tidak bekerja, harus aku kejar masa untuk melaksanakan tanggungjawab sebagai seorang blogger tegar. Miahaha...

Cabaran ke 5 ini mudah tapi sangat merumitkan kerana aku memang kaki pencapab yang suke sangat camwhoring ke sana ke mari. Pantang ade kamera, disitu ada muka hamba. Yer, dalam istilah saintifik, gela kamera namenya. Engat nak letak sume gambar yang ade kat dalam lappy neyh, kang ade jugak yang muntah ejau melihat gambar hamba yang suke fefeeling Fazura tue kan ?? Hahaha... Yer2...pada cabaran kali ini, aku akan letakkan 4 keping gambar semuanya, sebab aku se ade cabaran laen lagi yang kene letak gambau, so...nanti2 suda kan ??


~ 2 diatas adalah antara pic2 kegemaran ketika membuat lawatan sambil belajar ke Petrosains, KLCC... Seriyes ly sangat2 best walaupun mungkin ada yang kata kenapa da tua2 pegi petrosains... Jawapan mudah, MENAMBAH ILMU LAH BENGONG, BUAT APE LAGI...dari kau berfuya2 ta tentu hala, apelah salah abeskan duit ke tempat berilmu...kan ??~
~ macam da masukkan gambar neyh kat entry yang pegi I-city rituh...lantak lar...kan belog aku, bukan belog ko kan ?? =)..ta de lar best mana pown. Takat nak feeling2 pegi korea macam cite My Girl tue kan...boleh lar... ~

Done !!! Yeiiihhhhhaaa...menanti cabaran ke 6 esok !!

Nota kaki :
>> Kan ?? Kan ?? Da kate kan gela kamera ?? Nape ta nak dengar ??



ENJOY READING MY STORY !! :)

2 typewriter yang prihatin:

Shayraa said...

perh perh perh... feeling FAZURA x buleh tahan! :P

SaYa iNsaN bIasE said...

hahak...aku besa lar...tue nsin bek aku ta feeling Chinta kan ?? hahak

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!