8/19/10

Pertanyaan...Sile Jawab ?

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Ade 2 jer soklan besau untuk awak...

1. Bangga ta ade entry khas untuk awak ? Itu maknanya awak, kawan saya yang paling close dengan saya. Bukan senang taw... walaupun entry saya ta fofuler macam entry2 mereka...hehehehe...

2. Ahah...saya sangat ta konsisten dalam membuat keputusan bile berkaitan kekritikalan * belit lar lidah awak menyebut kan * feeling, hahahaha... Pompuan besa lar, tengah2 bulan emosi ta stabil... Bila akal + fikiran bercampur, suke cakap bukan2... Kesian kat awak, * walaupun awak ta ase sedih lagi dengan " kepoyoan " saya semalam kan *...Okeh, sekarang, saya nak tanya... SUDI TAK JADI KAWAN SAYA SEMULA ?

Nota kaki :
>> Ahah...memang saya sangat gewdiq kan toi...tapi bile mendapat nasihat kepakaran...saya rase saya ta patut mungkir janji pada awak atas sebab2 kecik jer... Nonsense kan buat persahabatan kita macam neyh...
Saya mintak maaf atas ape yang da jadi ? Bukan awak yang khilaf, tapi saya... =)...kan saya kata frenship 4 eva...


ENJOY READING MY STORY !! :)

7 typewriter yang prihatin:

chenta said...

wah.siap ade entry! ^_^

un_sign said...

maksudnya saya bukan kawan rapat dengan awak ker?
alalalal
sob sob..

yan said...

1. ya sy bangga. :)

2. sy sudi. :)

SaYa iNsaN bIasE said...

chenta : (^-^)
un_sign : hahaha...jangan lar jeles...hades...
yan : tq again ;)

||cintamati|| said...

wah! motip nama kau tibe brtuka mnjdik yan? wakakakka! lwk la korg nehhhh! haiyoh! mcm bdak2 kcik. sabo jela beta bca. haish..kmo2. wat pape yg ptot, aslkn kmo bhgia k. yan, jga kwn aku lekloq. kalo dia nanges sbb hg, siap! haha

SaYa iNsaN bIasE said...

kan ? tetibe...ner datang yan ntah...hahaha...

||cintamati|| said...

hahah~ ayuuuuu sgt kn nma yan tuh! kah3

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!