8/31/10

Ersyad ♥

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Ersyad...setahun 3 bulan
Sampai sekarang masih terasa rindu pade keletah anak angkat aku neyh. Credit to Abang Fendi dan Kak Ain sebab dapat baby comel macam neyh. Sebenarnya lame gela ta tengok Ersyad, atas masalah2 yang ta dapat dielakkan yang berlaku beberapa bulan kebelakangan neyh. Engatkan masa aku tengok dea, masa dea 5 bulan dulu, i2 yang terakhir. Seriyes, setiap hari engat kat dea... Cuma masa tue, ade jer benda yang berlaku sampai engatkan da terputus hubungan persahabatan dengan mama dan ayah dea. Semalam tetibe dapat invitation buka pose lak dari Abang Fendi, mula2 macam rase berat hati sangat nak pegi sebab mengenangkan paper Mate ari neyh.

Tapi, bile pk2 balik, tyme bile lagi nak pegi. Aku terikat dengan komitmen as student, kahwin angah lagi, takut nanti ditangguh2 macam tengok Auni, last2 ta pegi. Ape lagi, petang tue kental jer lar pegi ke Puchong. Nasib bek, afta sahur semalam memang ta tdo, study Mate. Kira aku balik tinggal cover lagi 1 topik jer. Sumpah, tenang hati tengok Ersyad. * mane jer baby buat aku ta tenang...huhuhu*. Walaupun mule2 susah gela nak tackle, biasak ar kan budak2...akhirnya...melekat jugak dengan aku...

Nota kaki :
>> Comel gela kan dea pakai jubah yang beli kat Mekah tue ?? Dea ta bising dan sangat senyap. Tapi senyap2 dea, senyap nakal. Sayang, nanti Cik Wawa tengok lagi yer ?? Raya nanti datang lagi. ;).. Rase macam nak rembat bawak balik jer...argggggggggghhhhh...
>> Paper Matematik hari neyh dijawab dengan baik...so, ta rase pape pown bile terpaksa lari tengok ersyad semalam...hehehe


ENJOY READING MY STORY !! :)

4 typewriter yang prihatin:

||cintamati|| said...

mkcik! sila la g kawen dpt ank~ xabes2 dok wat entry psai bdk2 kcik nih~ da srope kemaruk bby da gayanya~ tlg la cpt2 kawen~ bleh dri ineh brtandang ke bndr tenggara lgik! wekekeke

SaYa iNsaN bIasE said...

hahahahaha...
anda kan ??
memang pantas dan tuntas sungguh...
bersebab sungguh nak ke bandar tenggara kan ??
dush...saya memang kemaruk budak kecik hokeh...huhuhu

||cintamati|| said...

hahah~ well~ see da leg la bebeh! very da bulus oke! wakakaka.
oh, yeah..msti la..sbb msti kukuh~ nk pgi joho kottt..jao tuhhh~..
haha.kemaruk bdak kecik ke kemaruk laki? wekekek.larikkkk!

SaYa iNsaN bIasE said...

hellu...
ade mak tuleh mak kemaruk laki ker kat entry tu noks ?? ta de kan ??
so...
ta da laki2 yer...huhuhu

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!