4/22/09

reminD me To remInd u, tHat I reAllY lOve yOU !!!

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Everything is very suck !!! Memeningkan kepala actually. Cheeya ta taw per yang silapnya, tapi bile sumthing da menggangu kehidupan, sedikit menyesakkan kepala yang amat tenat dengan ilmu2 final exam neyh. Hubungan kami makin ta menentu, semakin ta tentu hala pasang surutnya. Taw yang Bam sebenarnya terlalu menjaga apa yang pernah terjadi pada cheeya satu waktu dahulu. Bukan hipokrit atau ape pown, tapi berapa kali dea memberi semangat meyakinkan cheeya untuk menjadi manusia baru dalam kehidupan neyh. Sesuatu yang pernah terjadi bukan salah satu sebab untuk kite jatoh sepanjang hayat kite. Dan bukan juga untuk tunjuk yang cheeya neyh da jadi terlalu baik. NO !!! Bam banyak kecil hati sebab cheeya terlalu banyak berahsia... Ta macam awal hubungan kami dahulu. Itu main point nye. Tapi ta tahu ker dea, cheeya ta nak menimbulkan sebarang pergadohan sebab 4 surely kalau bergadoh dengan dea, masing2 jadi cam owang gile. Berapa kali dah macam tuh ??? Macam neyh jugak yang terjadi malam neyh, bukan ta pernah sehari kami berbalas hanya satu dua mesej, itu pun sebab kesibukan dea... Tapi hari neyh, mungkin di plus kan dengan kesibukan dan kemarahan yang amat sangat, dea contact cheeya sekali jer... Huhuhuhuhu... Dan skung, easy jew, agak2 dea melenting cepat jer cheeya mintak diri daripada mesej. Malas nak panjangkan gaduh. Taw benda tuh ta kan berakhir dengan kebaikan or anything, musti berakhir dengan ketegangan yang teramat sangat.

Da malas da nak pk banyak benda sebenarnya, sedang cuba mencari jalan penyelesaian tentang segalanya. Bak kata Bam, berfikir mengikut rentak umur dan ritma kematangan. ( Shayra...betul ker kakak mu yang mengeluarkan ayat sebegini...hik3 ). Cuma sedikit terkilan sebab owang yang selalu bersama ngan kite pulak kini macam jadi anjing dengan kuciang. Huk3... Sadisnya... Allah, really misz him a lot. Engat tadi petang, ade lah dia call... Tapi harapan semata2... Sadis2... Nasib bek lah hidup di kelilingi dengan owang2 dan adik yang amat mendamaikan jiwa. Life became really enjoy. Even final makin dekat. Ta terasa terlalu sunyi kalau bam ta de. Lae pown, semenjak bergelar sum1 di aty dea, dea banyak sangat mematangkan diri neyh untuk bergerak sendiri tanpa bantuan sape2. Sedikit belajar mengenai maksud kematangan dalam hidup. Mungkin selama neyh da terlalu banyak menjadi budak2. Bam really love u a lot !!!

Mengenai masalah yang datang melanda, masing2 try to solve it dengan kematangan dan kebijaksanaan masing2. ( Ewaahhhhh... Bijak ke ??? =p ). He`s try to be my besh fwen ever after yang sangat dekat di hati cheeya. Sikit sebanyak walaupun masalah neyh diiringi dengan masalah peribadi masing2, actually dea langsung ta pernah lari dari tanggunjawab. Setiap hari walau sekali pasti bertanya khabar tentang perkembangan masalah yang datang melanda. Pendek kata, walau sedikit jauh hati, jiwa neyh makin rasa terlalu hampir dengan dea. Thanks allah coz pinjamkan dea harapnya dalam satu jangka waktu yang lama untuk cheeya... Cheeya ta larat nak bercite tentang masalah yang datang, so better senyap dari berbunyi. Manusia semakin meningkat usianya, sepatutnya semakin bijak menangani segalanya. 1st impression, agak susah gak r nak join dengan kata2 tuh semua. Taw jer lah yang cheeya neyh amat kepala batu konkrit + granit + batu bata... So, kesian gak same Bam yang terpaksa melayan karenah gile awek tingtong dea neyh... But seriously, he`s teach me a lot about life... Mungkin disebabkan kebijaksanaan dea mengeluarkan ayat2 yang kadang kala ta leyh blah langsung... Dengar2 macam sindiran pown ade gak... Tapi yang pelik, dea yang pada mulenya amat seyes, tetibe bertukar personaliti... Menjadi teramat loyar burukk... Hurmmmm... Dear, nothing to say lagi, juz... really want u to know sumthing, wawa really luf u damn much... Sowy 4 all my suck behaviour... Manyak sangat yang buruk dari yang baek... Huhuhuhuhu... Kepala angin kan... Cheeya mintak ampun tapi percayalah rasa antara kita sentiasa ada walaupun kita berdua seringkali dipisahkan dengan kesibukan yang teramat sangat... Agak menakjubkan bila, setiap kali wawa pk kan bam, tiap kali tue jugak lah akan datang ta semena2 nya call dari bam... 1 coincidence yang amat menakjubkan... Thanks... Wawa really luf u like a rain... Hurmmmmmm...

Mungkin aku pernah juga..
Merasakan cinta..
Tapi tak pernah..
seindah ini..
Mungkin aku juga pernah
Merasakan rindu..
Tapi tak pernah
Sedalam ini

Mungkin kamu takkan pernah
..percaya..
Bahwa sesungguhnya..
aku telah terjatuh.

Kuakui aku telah larut
Larut ke dalam
Kamu yang kucintai


ENJOY READING MY STORY !! :)

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!