4/1/09

Everlasting love...

www.tips-fb.com

It looks like heaven to see you walk

To see the way you're moving on

Sounds like an angel when you talk

The words come out like in a song

Never thought what love could do inside

You're the place where I can hide


It feels like heaven to be with you

When you treat me like you do

Every minute of the day

Just with you

I wanna stay

There will be no end....


We've got an everlasting love

So pure divine

We've got an everlasting love

Our love will last for all time


Could draw a picture just by heart

Know every line on your face

You stopped me doing from the start

Ask the things I used to chase
Every minute of the day

Just with you I wanna stay

There will be no end


We've got an everlasting love

So pure divine

We've got an everlasting love

Our love will last for all time
Should you ever

Have any doubt bout you and me

Please don't ever

No love never

Don't hesitate to tell me how it should be


We've got an everlasting love

So pure divine

We've got an everlasting love

Our love will last for all time


Sumone gave me diz song, lagu lame... Penyanyi dea pown, anak2 remaja cam kowang musti ta taw... Evergreen singers, Gerard Joling. 1st, watched the video, macam jengkel gak sebab lagu zaman2 tok kaduk, but bile dengar banyak kali, jadi jatuh chenta yang amat pade lagu neyh. Upenya lagu neyh termasuk dalam TOP 10 list most romantic song bile time hari kekasih. Walaupun hany ta sambut that day, tapi bila sum1 dedicated diz song to me, it sound like how romantic he are ???


Actually, so penat lately neyh. Huhuhuhu..nak beritakan satu cerita yang amat sedeyh... Semalam kan, kowang sume tahu yang hany ade masuk competition nasyid kan... Ala, kalah lah. Ntah camne mase masuk jer lagu pertama, member2 jerit kata ta dengar suara, then 1st song, may be sebab depression yang teramat, tibe2 sore ketaq gile. 1st song memang lah teramat hancur, anak2 buah lak nyanyi amat slow. Nak tahu sebab ape ??? Upenya microfon ta on !!!! Hahahaha... so, buat malu jer lah kat atas tuh. Tapi ta per lah sore hany pown bukannya huduh sangat...means sumbang badak kan... ( ituh...kawan yang kate lah kan...ta taw r kalau dea nak amik aty hany jer ker ???...kalau begitu memang harus dipenampang ( PENAMPAR + TERAJANG ) Kuang2... Pas tue leh lak, hany masuk peragaan busana muslimah... Foe surely, hundred of thanks to wahida sebab pinjamkan that jubah yang amat superb !!! Tapi betullah, itulah 1st and last hany masuk that peragaan. Ya Allah, malunya !!!


Today, had mandarin oral test...Huh...Masalah hari tuh ta selesai lagi upenya. Yang paling sengal sx, madam tuh if nak bared, bared jer lah... Da dea da ta nak dengar kate2 kite, pas tue lae maO banyak tanya...Sesak gilew otak... Last2 dea kata amik, tapi kalau ta lulus jangan salahkan dea. Tibe2 terengat email dari seseorang yang hany terima diz mownink... " Bukan senang nak senang " Ya... Truth... So, harap2 segalanya settle dengan cepat... penat dah kepala neyh nak pk macam... Tue yang selalu jadi sewel tuh...Huhuhuhu...


K lah, hany must to go...penat sangat otak, hari neyh need space foe myself actually... Nak tdo...nanti2 hany sambung lae ae...Tata

ENJOY READING MY STORY !! :)

1 typewriter yang prihatin:

atOi_machO said...

waaahhh..bestnyaa msok nasyid..me dlu2 tym skola mnengah tym baek2 msok nasyid gkk..hehe..best gklaa..waaahhh..hany siap jdik model siott? bgos2..msti ayu glee kn? hak3..thniah2..hehe

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!