6/2/10

Entry Khas Untuk Budak Gewdiq Ini

www.tips-fb.com

Salamualaik...


entry ineyh khas untuk budak dalam gambar * bukan aku, tapi yang sebelah aku tue *

Adik gumuxs * ayat mule2 da cari gadOh *
Kenal dengan ko dan yang len satu moment terindah,
Dengan ko dan yang len again,
Aku learn menjadi seorang kakak yang selalu bikin propa * macam ko jugakkan *,
Aku belajar menjadi kawan yang baek * even aku taw selalu bikin silap *
Tapi,
Aku taw cmne pown aku,
Ko dengan yang len menerima seadanya * bajet bagus kan padahal kowang ta de cakap pown... huhuhu *
 Sekarang neyh,
Ko da pown meningkat dewasa,
Maksud aku yang lebih tepat,
Da pown semakin tua,
Aku nak wish,
Selamat Hari Tumbesaran yang ke  22 * boleh jadi mak owang da ? *
Selamat menjadi budak gegurl dewasa yang semakin matang * okeh, ko banyak maen, tolong sedarkan aku jugak *
Selamat menjadi seorang student yang sentiasa rajin untuk mencapai kejayaan * kita berdua perlu contohi Lat dan Lye sepanjang masa *
Jangan sekali2 ko jadi kebudak2 kan * oh, please, aku benci bile ko jadi budak2 matang *
Semoga Allah merahmati perjalanan hidup ko ...
Thanks sebab selalu menjadi adik + musuh ketat yang baek untuk aku * kite saling berdendam kadang2 *
Semoga kita mampu fight dengan Sir Irwan pasal masalah kite tue, ner taw kan rahmat dari hari kelahiran ko bulan neyh * ko senyap2 jer, jangan gtaw Ahn...tetibe kan * 
Dan paling penting
.
.
.
.
.
.
.
Semoga kau berpanjangan jodoh dengan si gigi platinum besi tue,
Aku ta terima adik ipar * walaupun dea owang tua yang pasan muda * len selain dea,
Aku ta nak ko dengan aku putus kawan,
Dan ko kene engat, kalau ko ta kawen ngan budak besi tue,
Aku ta nak jadi wakil meminang ko,
Ko minang lar diri sendiri * walaupun ko bukan owang minang...sigh...suda mengarot *

Nota kaki :
>> Dea budak gela + sewel + mental + gewdiq + tampan + sedikit matang yang amat disenangi aku. Salah seorang adik2 yang menyinari kehidupan aku di British. Sekarang suda besar, sila bagi anak sedara cehpat pada aku... Huhuhuhu. Dan lagi satu, bukan ko ke yang janji nak bagi kek coklat secret recipe tue kat aku. Bukan aku kan ?? lalalalala ~


ENJOY READING MY STORY !! :)

2 typewriter yang prihatin:

Shayraa said...

AAAAAAAAAAA TERIMA KASIH KAKANDAAAA.. TERHARU LA AKUH..
sob sob. alolololo okay2 aku akan antar anak aku pi taska kau. tp jgn la aku duk perak kau duk sarawak mmg kecut la anak aku berenang kt laut ari2 ni p taska.. iskk aku terharu gile laa.. isk.. mmg x terkata laa.. hehehehe
luv uuuuu

SaYa iNsaN bIasE said...

aku lap ko jugak...
huhuhu...
manyak2
ko engat taw sebab aku post entry neyh...hahahaha...
kaw adik ku...
bersame mereke juge...
aku kan ta t menunjukkan kasih sayang...
jap2...
nape aku nak kene duduk kat sarawak lak ??

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!