6/29/11

Maharaja Lawak dah temui penamat. Tahniah Sepah !!

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Ahah, boooooooo same si kudut ini. Hahahaha... Dah nak basi dah, aku baru nak update ae ?? Ah, lantak lar... Ini blog, blog aku yang punye. Alalalalala~ bukan ko yang punye. Itu pown, ade pulak yang lebih tahu dari si tuan blog. Jap2, tue jap g aku publish. Macam haroooooom perangai yer. Berbalik kepada cerita maharaja lawak neyh, aku memang dari 1st week follow maharaja lawak neyh. Mase 1st week dulu, harus lar pilih Jozan kan ?? Sebab lawak dea pown kita da biasa tengok, lagi satu Jozan neyh kan fofuler, haruslar sangat lawak b4 neyh. Tapi lama2 aku se, Jozan neyh macam tak konsisten lak. Ade time, best...memang best meletup2 lar. Tapi bila ade time tak best, gelak macam nak tak nak jer.

Dan masa malam final tue, ntah kenapa, aku ta rase pown Jozan will be da winner. Memang rasa Sepah jer. Mungkin sebab Sepah konsisten kowt. Yer lar, setiap minggu dari minggu 1st, sampai lar sekarang, memang konsisten. Susah nak tengok Sepah tak best. Bak kata apek kan, " Habis madu, sepah tak habis2 ". Rite ?? Lagi satu, haruslar semangat kenegerian. Hahahaha... Tue dea... dan alhamdulillah, rezeki anak shuib 2, sepah menang. 1st time kowt, ini kemenangan paling adil dalam segala realiti tv show. Kalau tak, sumenya macam gampang. Hahahahhaha...

Tapi sayang, kemenangan sepah ada pulak dipertikaikan. Senang cite gneyh lar, jozan memang nama besar dalam lawak malaysia, tapi kowang tengok tak dea punya lawak konsisten ke tak ? Tak kan ?? Cube kalau masa final deowang buat macam yang konsert ke berapa ntah yang masa kat Kuantan tue. Masa tue jer deowang mengganas, then pas ke JB & final. Hambar semula. Tapi Sepah ?? Kan ?? Kan ??


See... ramai orang yang bersetuju kan dengan ape yang aku cakap ?? Bukan cakap kosong, tapi sepatutnya korang teliti lar ape yang Jozan balas dengan kredit yang korang bazirkan ??



Nota kaki :
>> Ape pown sepah, tahniah !! U all deserve to win !! Kipidap JOHORIAN !!




ENJOY READING MY STORY !! :)

2 typewriter yang prihatin:

EZAN IDMA said...

agree:) sepah de best

Saya Cha Si Budak Emcem said...

kan ?? so pada yang tak puas aty dengan kemenangan sepah tue, harap dapat terima kenyataan lar... ;)

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!