7/9/10

Confuse

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Ta de ape yang nak di jot down kan...
Baru lepas jumpa pak incik toi...
Huhuhuhu...sude mau puhlang ke penang kekdahnya,
Kepada incik toi,
jike anda lost contact dengan saya
akan saya menyusahkan idOp anda di Penang nanti, beware !!
Huhuhu...beramaran bagai kan ? Semporna kunun idop kerana baru lepas dibuli dea...
Huhuhuhu...

Okeh, 
balik pada tjOk entry,
aku kembali pada satu situasi yang pernah aku alami dulu,
adus, sangat confuse sungguh...
kepada kawan FB taw lar ape yang aku confusekan ?
Yer, berharap supaya situasi itu ta berlaku lagi,
Lancangnya mulut bila m`denykan sesuatu perkara dalam hati,
Last2 hamik ko sebijik Swift * tetiba *
Terjatoh lagi dengan sendirinya kan??
Padan lar muka kau, gayah...

Nota kaki :
>> Again kene nyanyi lagu Nurul dan Ajai...." Saban hari ku mencari mu... " hahahah...geli senah, mak da lar tak suke lagu2....


ENJOY READING MY STORY !! :)

3 typewriter yang prihatin:

||cintamati|| said...

oit2..msa bla org buli kmo haaaa? Kmo tu ha yg nk kne skeh pale..byk sunggo mnde yg dsmbunyikn yee..siapla nnt org jmpa kmo.heh

chenta said...

kenape ni cha??

SaYa iNsaN bIasE said...

||cintamati|| - yer2...saya bersedia disekehkan kepala...huhuhu

chenta - ta de pape...cume confuse ckit jer...hehehe

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!