3/21/09

JoM JoiN...Hik3

www.tips-fb.com

Dari sape lah hany rembat benda haram jadah neyh, pepagi bute mangon dengan kepala yang sedikit keting tongan yang amat terserlah, sebab masuk bilik dalam keadaan seperti baru pas minum todi malam tadi ( huhuhuhuhu... padahal melayan YM ngan si chaera gebu sampai senak pewot gelak gile2 punye ) Hany se hany memang ta leyh lah jumpe that gebu gurlz, kerja mengarut jer. Ahakz... Padahal last day are very bad day to me... Hurmmm... BetOi gak kate owang, kadang2 kite kena jugak menangis untuk tahu what life means ??? Syukur lah, dengan ketensionan memikirkan soklan circuit theory yang agak gilew tuh + kegilaan memikirkan lab report intro to digital yang di delaykan sewenang2 nya + kesewelan memikirkan masalah hany n zauji yang tetibe meledak macam volcano. Tetibe datang sowang chaera gebu + adik lye chanteq + mulat kacak yang ta abesh buat lawak gile yang buleyh memecahkan pankreas dan gegendang telinga. Uhukzz... Walaupun masalah tue tak ilang, tapi sekurang2 nya terubat dengan gelak ketawa hany. K lah, jOm jawab soklan2 kat bawah tue, agak2 leh join, meh join sekali...
.:: DO U QUESTION ::.
1. Do u hate to take break1st ?
- Nope... I really luf to eat... Ta kesah la break1 ke, breakdance ke sume hany layan
2. Do u hate orange colours ?
- If striking sangat, memang ta suke...( pelik, nape tanye warna oren jer ae... Uhukz )
3. Do u hate sum1 who back stabs u ?
- foe surely YUP...really hate it... mau kena tikam bertubi2 lik di buah pinggang dea
4. Do u hate yourself ?
- sumtimes when everything make me going down to earth
5. Do u hate sum1 lately ?
- YUP... from 09/08 until now, really hate sum1...huh...
6. Do u hate to wear baju kurung ?
- Nope... but more prefer to wear kebaya
7. Do u hate to be alone ?
- YUP because alone can make me crazy and being an annoying gurlz...so horrible
8. Do u hate urself when u have to hate sum1 else ?
- If I have to hate sum1 that I love, da answer is YUP. But If I have to hate sum1 that I WAJIB to hate, the answer is NO.
9. Do u hate to sleep ?
- NOPE... Its very important thing foe sum1 have sick SUSAH NAK TDO cam hany
10. Do u hate to do things alone ?
- Sumtimes... kadang2 kite perlu keseorangan pd certain time
11. Do u hate to make decision ?
- Yup... lagi2 benda yang melibatkan family, need a sacrifice, love and friendship
12. Do u hate ur self when u can't achieve something that u hope for a long period?
- Haruslah YUP... lae2 skung neyh banyak sangat prob belajar. Takut cam de yang sangkut jer... ARGHHHHHHH....
13. Do u hate to be the center of attention?
- YUP... tapi ta de lah benci cuma rimas yang teramat sangat.
.:: HAROS JAWAB ::.
1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup anda?
- Iman, Agama, Cahaya, Family, Friend and Love
2. Apakah benda terakhir yang anda beli dengan wang sendiri?
- nasi puteh, tom yam campur and telur dadar... foe yesterday lunch...hehehehe
3. Di manakah tempat impian perkahwinan anda?
- umah mak dan abah
4. Berapa lama anda rasa hubungan berkekalan?
- ermmm...entahlah...everything based on YANG DI ATAS TUH... DIA pengarang sume cite kat alam neyh.
5. Adakah anda dilamun cinta?
- yup :B...Uhukz... Wif my dewmOq foe surely
6. Di manakah restoran terakhir anda makan malam?
- ta de maknanya hany mam kat restoran... lagi2 waktu malam...kedai makan ujung di sungai pusu...hahahahaha
7. Namakan buku terakhir yang anda beli?
- REMAJA edisi 15. Mac. 09... tue pun sebab na tengok muke kazen yang jadi model tuh
8. Apakah nama penuh anda?
- NUR LAILI BINTI ISWAN means CAHAYA MALAMKU
9. Anda lebih senang dengan mak atau ayah?
- mak ku yang bantut lae comel...amat sayung same dea...abah kuh yang encem dan bermisai lebat jugak...SELAMAT HARI IBU DAN BAPA SEDUNIA... :')
10. Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
- Nothing... ta de pown yang teruje bebeno...
11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan anda?
- Kak Ain lawa
- Najian comel
- Lyelee jelita
- Mulat kacak
- Chaera gebu
- Kiki cute
- Qila chubby
- DewmOq ku sehat
12. Adakah anda mencuci pakaian anda sendiri?
- Yew la...cume bile duk di umah...mak yang comel ituh amat rajin membasuhkan walaupun hany ta bagi basuhkan
13. Tempat yang paling seronok anda mahu pegi?
- Pulau...Air Terjun...Hutan Lipur Gunung Tahan... Can give me any peacefull moment in my life
14. Pelukan atau ciuman?
- Pelukan... Satu pelukan semangat akan beri kita sejuta kekuatan...Ta caya ??? Soh, mak kamO yang jelita peluk...huhuhuhu...
15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag anda.
- ta pernah di tagkan...tag number ker... tag nama ker...sume ta pernah..hehhehehe
16. 8 perkara yang amat anda gilai.
- SMS
- Mencapab kat hp owang
- Blog
- Tenet
- Makan
- Edit pic
- Nyanyi kuat2
- Gelak
- Lawak
17. 8 perkataan yang sering diucapkan.
- gile cyal
- nak mampus
- haruslah
- so
- okeis
- ikotlah
- pe jadahnya
- chilakak
( ta de pedoman tol idop...hehehehe )
18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca
- REMAJA edisi mac
- reader`s digest ( kena wat article review )
- ayat2 cinta ( damn fall in luf wif diz story )
- Data and Computer Communications ( TX Systems Test )
- Fundamental Of Electric Circuit ( Circuit Theory Test )
- Kamus Dwibahasa Oxford Fajar ( Find the meaning of certain word )
- Al Mathurat
- Al Quran ( huhuhuhu...bukan bajet bagus...tapi ta taw nak tulis per )
19. 8 lagu yang aku boleyh dengar berulang kali
- All My Gurlz OST
- Tanpa ( 6xth sense )
- Lafaz yang tersimpan ( UNIC )
- Mencari Yang Maha Satu ( UNIC )
- No One ( Alicia Keys )
- Matahariku ( Agnes Monica )
- Tercipta Untukku ( Ungu )
- Right Now ( Akon )
** Actually banyak lagi, kan tadi kegilaan hany adalah menyanyi...huhuhu...tue lagu yang lately neyh paling kerap menyanyi...Lagu nyanyian wajib setiap hari.
20. 8 perkara yang anda pelajari tahun lalu
- Sickness
- Pain
- What lurve actually means ??
- Tired
- What friendship means ??
- Being a heavy patient person
- Trust
- Cheating from other &%@#$ person
** ALL THAT THING TEACH ME SO MUCH WHAT ACTUALLY LIFE MEANS ???HUH...

ENJOY READING MY STORY !! :)

1 typewriter yang prihatin:

Shayraa said...

hoh. amat touching lihat namaku merata rata. yearh3. slmt hari ibu bapa sedunia =p

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!