12/12/11

Si Kecik yang Dewasa

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Hye darl...nak kongi tentang perkembangan anak angkat saya, hehehe...Mohd. Aidil Ariff. Kalau ikutkan lame jgak saya tak balik kampung, rasenya dah sebulan ataupun lebih sebulan, dari minggu study week, sampai lar last week, baru lar saya balik. Rindu dekat Aidil membuak2...hehehe... So, dengan kesihatan yang agak menenatkan ujung minggu lepas, gigih kan jugakla balik ke kampung dan hasilnya...hahaha... yer, Aidil makin comel !! dah lar bijak gela...neyh nak kongsi video dea, tapi satu neyh jer lar...yang lain... hak aku yang terpelihara lar kan ...

video

Perkembangan Aidil umur 3 bulan neyh :

  • Makin sihat, montel, kaki ketak2 macam ayam kentucky, rase macam nak potong atau kekoh jer...Nyum3
  • Suke sangat2 berjalan. Pantang orang pakai tudung, dea dah mengamuk nak ikut.
  • Dah besar2 neyh baru suke berbedung...Kalau tdo tak bedung, nescaya akan terjaga lar dea tetengah malam. Yer lar, bajet kalau kene bedung tue macam kene peluk lar kan ??
  • Sibuk sangat kalau orang tengah berbual. Dea pown cbuk lar nak berbual jugak. 
  • Bijak... umur 3 bulan da pandai sangat nak merasa2 lengkong lar, rambutan lar... Ikan patin masak tempoyak tue pown, kalau dea tengok tergedik2 nak makan jugak... T_T...okeh, dea memang tak boleh tengok orang makan.
  • Pas tue kalau dea tdo, ko rase suara ko tue macam tertelan mikrofon, ko jangan isaw, ko pasang speaker dekat telinga dea pong, dea buat dunk jer...hahahah
  • Dea memang tarak hal kalau tdo pisah ngan ummi dea.. 4 hari aku balik, 3 malam dea tdo dengan aku..ilek jer, xpayah isaw lar kalau dea nangis ke ape ?? orang yang tak reti jaga baby pon ta de hal jaga dea. Baby kan, nangis tetengah malam nak susu tue standard lar... :). Ko kalau tak leh bangun tengah malam buat susu anak, jangan ngada2 nak beranak.
Okeh, i2 saje tentang Aidil... Akan diperkembangkan setiap masa :)...

Sonoknya ade baby !!! Weeeeiiiihhhhuuuu ~

ENJOY READING MY STORY !! :)

0 typewriter yang prihatin:

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!