11/1/11

Contest Creative Candid With Buddies

www.tips-fb.com

Salamualaik....

Ini semua disebabkan masuk contest gambar paling cool by amni diary, tetibe aku dijemput lagik untuk join contest creative candid with buddies blogger shah. Jadik bak kata dea, nak mengeratkan ikatan silaturrahim antara blogger, jadik aku pown mengejoinkan lar diri dalam contest neyh. Ting !! Atas sebab lain jugak, kalau menang pong best jugek. Miahahaha...Okeh yer, untuk sape2 nak mengejoinkan diri, mari lar kite


TEMA

Creative Candid With Buddies
 .yang penting posing lah semaut mana pun . janji kreatif sudah . linda dan Shahmin akan pilih berdasarkan tema ini .


SYARAT PENYERTAAN
tiada

CARA PENYERTAAN
first , 
*buat satu entri bagitau korg join contest linda dan Shahmin ni . 
*tajuk entry=tak kesah
*isi kandung entry= gambar yang nak dpertandingkan tu ngan membebel la skit ape korg na bebelkan..
second
link kan entri korang
kat mane2 saje di blog linda atau shahmin..nak senangkan kami bagi link tu dkat entry asal pertandingan ini iaitu di comment samaada di post linda nie atau dkat post aku yg korg tgah baca nie...

HADIAH
pertama : hadiah utama + hadiah misteri
kedua : hadiah utama
ketiga : hadiah utama
saguhati : akan diwujudkan kalau byk penyertaan :)
MARKAH BONUS~~
markah bonus ktorg bagi free2 kat korg kalau...

4)like fanpage fb 28shahmin's Official Page
TARIKH TUTUP
tiada tarikh yg tetap..mereka bagi mase tok korg..jgan risau...
So, this is my picture =)




Nota kaki cagu :
Tuan contest, sebenarnya kalau nak ikutkan saya nak masukkan 10 gambar. Haahaha...betapa excited nak menang... T_T, sile lar pilih saya =)


ENJOY READING MY STORY !! :)

7 typewriter yang prihatin:

Siti Nurazlinda said...

thanks for joining us :) Good luck okayy .

Shayra said...

sila pilih dea!! sila pilih.. sebab saya ada dalam gambar2 tuh!

Saya Cha Si Budak Emcem said...

@siti Nurazlinda : huhu...nak menang !! yeay !!

@Buduk Bulat tapi xcomel sangat berbanding aku : hahah, doa cepat...2 pertandingan neyh...yeihhhaaa.

Shayra said...

doa doa! amiiiiiinnnnnnnn.. tapi kenapa nama aku BUDUK bulat? HAHAHAHAHAH. ok bai.

Siti Nurazlinda said...

hehe , ada harapan untuk menang ! :') doa-doa ya .

Saya Cha Si Budak Emcem said...

@BUDAK bulat : grrrrrrrrr...

@Siti Nurazlinda : eheh, yer ker ?? :')

nur hanini hurul ain said...

Good luck kakak @Saya Cha Si Budak Emcem . hope menang lah sebab DP kakak pun smart-smart belaka . tehee :D

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!