10/29/11

Contest Gambar Paling Cool by Amni Diary

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Weeeiiihhhuuu...da lame rase tak join contest kan ?? Pas tue, dok menggodeh sana sini, terjumpa lar ade test dekat blog cik amni diary  neyh. Hadiah pong agak menarik lar jugakkan. So, mungkin disebabkan bilangan follower yang dah berkurangan 2 3 kerat, jadik adalah wajib untuk saya, tuan empunya tanah jajahan ini membuat beberapa plan untuk menaikkan semula bilangan follower. Eh, hahahaha...ko suke bajet hot kan regayah latip !! Miahaha...okeh, honestly mak join contest ini sebab mak pown kadang kala nak berseronok 2 ronok setelah berhempas pulas sedaya upaya dalam menjalani kehidupan sebagai seorang pelajar. Cakap macam tamil kan ?? Duh (T_T)...okeh...ini syarat2 kelayakan yer nak...



1. semua penyertaan blogger malaysia sahaja diterima  .. ( mudah )

2. Buat 1ENTRY SIMPLE BERTAJUK "Contest Gambar Cool" dan LINK BACK ke entry contest ni.. 

3. Letak gambar banner di atas DALAM ENTRY ..

4. jangan terlampau edit , kalau yang asli kemungkinan ada peluang  :)

5. nak masukkan gambar melebihi 1 pon boleh tapi maximum 3..

6. gambar tiada unsur menjolok mata dan merbahahahahaya... ! :)

7. Lepas dah siap semua, tinggalkan link post korang kat ruangan komen contest itu.


8. tarikh tutup , 25.11.2011 ( lamakan ?)  15.11.2011 <-- diawalkan sebab faktor -faktor tertentu. . .




itu je syaratnya. ...

tak perlu tag - tag orang .. .tapi kalau korang berjaya mengajak ramai orang untuk menjoinkan diri dalam contest ni .. . salah 1 bonus diri korang untuk menang gak :)

gambar perlulah menarik ... tidak kira gambar tersebut bersama keluarga kawan-kawan n etc... semua diterima .. asalkan 'cool' .... *muka korang wajib ada :)

Hadiah disediakan untuk pemenang pertama sahaja - rm100 :)

Hahaha...2 dea syarat kelayakan, aku kopipes jer...miahahaha...jadik kan boleh masukkan 3 gmbr kan, jadik oleh itu memang aku nak masukkan 3 gambar, harap2 leh menang...duit menang boleh buat belanja kawan2 karaoke...miahahaha....

Ini gambar yang dipertaruhkan...






 Sekian, terima kasih...sile pilih saya jadik pemenang !! :)
Bismillahirrahmanirrahim... :) 

Saya nak tag :
kAmi dAn mEreKa!! 
 http://farqiseira.blogspot.com/
http://acuyuhan.blogspot.com/ 

ENJOY READING MY STORY !! :)

5 typewriter yang prihatin:

superNADD said...

gudluck ;)

amny said...

thnx sudi join....

nice pix:) goodluck..

AnisZahra said...

Good Luck jugakk ! Gmbr cantik :D

Saya Cha Si Budak Emcem said...

pade semua, time kasih...harap dapat RM 100...miahaha

Aznie Syahzany said...

http://www.sweet-bitter-story.co.cc/2012/03/contest-edit-gambar-paling-cool-byaznie_04.html

Jom Join Contest Niew !!!
Hadiah Lumayan Menanti!!!

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!