3/6/12

Anak berbulus bulis saya

www.tips-fb.com

Salamualaik...

Rasa dah lama betul tak bercerita pasal anak berbulus saya dekat umah neyh. Huhuhu... Rasanya dah dekat berbulan2 jugak la kan ?? Awal2 dulu jer kencang cite sana sini, hahaha...Tapi jangan risau, kasih sayang saya terhadap anak berbulus di rumah neyh tetap jitu untuk mereka saja. Hehehe...







Sebenarnya, gambar derang neyh menimbun dalam simpanan, tapi just nak share ckit jer. Hahaha... Mahal okeh... Kikie makin manja sangat2 sekarang. N baby pulak tengah pregnantkan anak kikie =.=. Suatu masa nanti, den akan jadi nenek pulop dah. Okeh, sekian =.=
ENJOY READING MY STORY !! :)

3 typewriter yang prihatin:

Faiz Ramly said...

bape ekor ade.???
nice ~

sHe~ said...

comel :)

Nur Laili Binti Iswan said...

@sHe~ weeiii~~ maceh cik

 
HAK CIPTA MILIK TERPELIHARA HANYA UNTUK BLOG INI SAHAJA!!